Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door anneliesk om 10:48
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door anneliesk om 10:47
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Marianne om 10:45
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door fraagis om 10:45
_
Fraagis Online

Door anneliesk om 10:45
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door christoffel om 10:44
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door anneliesk om 10:43
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door MARIJ750 om 10:43
_
Prikbordbericht aangepast





_

Andere artikelen



Briouats met spinazie en ansjovis


Briouats met spinzazie en ansjovis

Na een heerlijke vakantie in Marokko (ik ben nét terug)
vind ik het wel weer eens tijd om een receptje te plaatsen.
Het is één van die heerlijke briouats-variaties.......

Dit heb je nodig (voor 4 stuks):

4 diepvries loempiavellen;
250 gram verse spinazie;
1 ui;
1 koffielepel thijm;
1 teen knoflook;
8 ansjovisfiletjes in olie;
12 zwarte olijven.

Zo maak je het:

Was de spinazie en haal de harde kernen eruit.
Laat ze twee minuten met aanhangend vocht slinken
in een pan.
Laat goed uitlekken.
Hak de spinzie grof.
Hak de ui en de knoflookteen zeer fijn.
Snijd de zwarte olijven in stukjes.

Fruit de gehakte ui 2 minuten al omscheppend
in een beetje olijfolie.
Voeg er de gehakte spinazie, de knoflook en de stukjes
olijf aan toe en een beetje peper (geen zout).

Schep in de hoek van elk loempiavel 2 eetlepels van de
spinzazievulling.
Leg daar 2 ansjovisfiletjes bovenop en een mespuntje thijm.
Rol de briouats op.

Frituur de briouats in zonnenbloemolie op 180 graden en
dien op met wat lekkere saus en salade naar keuze.





Geplaatst op 28 september 2012 14:06 en 3459 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Redone  
28 sep 2012 16:29
Ziet er lekker uit, krijg er honger van!! :grin: