Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door blueslabel.nl om 02:17
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:05
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:04
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst





_

Andere artikelen



Kaas/auberginebolletjes


Kaas-aubergineballetjes

Een lekkere manier om aubergines te bereiden;
als een balletje vermengd met pittige Gruyère-kaas.
(je kunt er ook als je dat wilt een fijne Hollandse kaas
voor gebruiken.)

Dit heb je nodig:

3 middelgrote aubergines;
1 sjalotje;
1 teen knoflook;
1 ei;
4 eetlepels paneermeel;
50 gram geraspte Gruyèrekaas (of andere kaas naar keuze);
wat fijngehakte platte peterselie;
wat gedroogde Provencaalse kruiden;
zout en peper naar smaak;
olijfolie;
zonnenbloemolie om te bakken.

Zo maak je het:

Snijd de steeltjes van de aubergines en snijd ze in stukjes.
Pel de sjalot en de knoflook en hak ze fijn.
Doe een scheut olijfolie in een koekenpan en fruit alles
ongeveer 12 minuten al omscheppend aan.
Voeg zout en peper naar smaak toe.

Mix het geheel in een keukenmachine of in een kom met een
staafmixer.
Laat de massa afkoelen en vermeng het dan met het ei, het
paneermeel, een paar takjes fijngehakte platte peterselie, een
mespunt gedroogde Provencaalse kruiden en de geraspte kaas.

Vermeng alles goed en vorm dan balletjes ter grootte van een
walnoot.

Rol de balletjes door wat bloem en bak ze in hete zonnenbloem-
olie mooi en gelijkmatig goudbruin.





Geplaatst op 15 november 2012 14:24 en 2167 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.