Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door januitdelft om 15:26
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door marlie49 om 15:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door WillemijnF om 15:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door hehety om 15:19
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door j.zwiep om 15:18
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door marlie49 om 15:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door betty3 om 15:16
_
Betty3 Online

Door hehety om 15:15
_
Hehety Online





_

Andere artikelen



Gemakkelijke gekruide couscous voor d'rbij.....


Gekruide gemakkelijke couscous

Een gemakkelijke manier om couscous te bereiden
wanneer je geen zin hebt in stomen in étappes en
meer van die veel tijd kostende methoden.
Dit is een couscous voor d'rbij; dus voor bij de
vlees-kip-of vismaaltijd.

Dit heb je nodig:

500 gram couscous moyen (grof);
1 eetlepel zonnenbloemolie;
1 koffielepel zout;
1 koffielepel paprikapoeder;
1 koffielepel kurkuma;
1 koffielepel komijn;
1 koffielepel knoflookpoeder;
1/4 koffielepel zwarte peper.

Zo maak je het:

Vermeng alle specerijen en het zout met elkaar
en vermeng die dan weer met de couscous in
een grote kom.

Giet er de olie bij en roer goed om.
Gebruik het liefst je handen daarvoor zodat de
couscouskorrels niet aan elkaar plakken en goed
los en luchtig blijven.

Breng 1/2 liter water aan de kook en giet bij
de gekruide couscous in de kom.
Meng goed door elkaar, dek de kom af met
een groot bord of plasticfolie.
Laat een tiental minuten rusten.

Roer de couscous goed los en luchtig en voeg naar
smaak nog een klontje roomboter toe.
Klaar!





Geplaatst op 17 november 2012 13:52 en 9978 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.