Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door NicolaasP om 05:54
_
NicolaasP Online

Door Weerhier om 05:36
_
Weerhier Online

Door jocowi om 05:32
_
Jocowi Online

Door ido om 05:20
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door ido om 05:16
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door ido om 05:15
_
Ido Online

Door flexion10 om 05:09
_
Flexion10 is vandaag Jarig

Door GrardLips om 05:09
_
GrardLips is vandaag Jarig





_

Andere artikelen



Libanese tarly-tabouleh


Libanese tarlytabouleh

Een lekkere frisse Libanese taboulehsalade waarin Tarly
(of Ebly) wordt gebruikt.
Tarly is voorgekookte pure tarwe en je kunt er zowel
koude als warme gerechten mee bereiden........

Dit heb je nodig:

125 gram Tarly;
1 bosje platte peterselie;
1 citroen;
5 cl. olijfolie;
1 tomaat;
1 kleine komkommer;
1/2 paprika (rood of geel);
1/2 rode/rose ui;
zout en peper naar smaak.

Zo maak je het:

Kook de tarly volgens de aanwijzingen op het pak, laat
goed uitlekken en helemaal afkoelen.

Hak de peterselie zeer fijn en pers de citroen.
Vermeng de fijngehakte peterselie, het citroensap en de
olijfolie in een kom.

Schil de komkommer en pel de ui.
Haal het vocht en de pitjes uit de komkommer met behulp
van een lepeltje en snijd de komkommer in kleine
stukjes.
Hak de ui fijn en snijd de halve paprika en de tomaat (zonder
de pitjes en het vocht) ook in kleine stukjes.

Voeg alles bij de dressing in de kom.
Doe er ook de helemaal afgekoelde tarly bij, voeg peper en
zout naar smaak toe en schep alles goed om.
Zet tenminste 2 uur in de koelkast.




tarly


alle ingredieŽnten in een kom



Geplaatst op 25 november 2012 16:37 en 6403 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Aprilleke.1  
25 nov 2012 22:12
In de zomer maak ik regelmatig Tabouleh en vind het heerlijk fris
Dit recept zal ik ook eens maken

Amber  
25 nov 2012 22:23
Hallo Aprilleke,

Bedankt voor je reactie en ik wens je succes bij het maken van dit recept;zeer eenvoudig en erg lekker........

groetjs,
AMBER
_