Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Nw.Geintje om 10:51
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd





_

Andere artikelen



Briouats met merguezworstjes


briouats met merguezworstjes

Een heerlijk recept van krokante briouats gevuld met merguezworstjes....

Dit heb je nodig:

merguezworstjes;
ontpitte groene olijven;
geraspte kaas;
fijngehakte platte peterselie;
loempiavellen (ontdooid).

Zoals jullie kunnen lezen heb ik geen exacte hoeveelheden
voor alle ingrediënten opgegeven.
Dat laat ik aan jullie zelf over; even zelf bekijken hoeveel
briouats je zou willen maken (1 loempiavel per briouat) en
dan even inschatten hoeveel vulling je er in wilt.

Zo maak je het:

Bak de benodigde merguezworstjes in een koekenpan in een
scheutje olie rondom gaar.

Je kunt als je dat wilt ook 1 merguezworstje per briouat nemen;
leg dat worstje op een loempiavel,vouw de zijden eromheen en
rol op. Bak ze gaar en krokant in zonnenbloemolie op 180 graden.
Laat goed uitlekken op keukenpapier en serveer ze met een pittige
saus.

Voor het andere recept met de gaar gebakken merguezworstjes:

Snijd de gare merguezworstjes in dunne plakjes en vermeng die
met de in stukjes gesneden groene olijven, de fijngehakte peterselie
en een beetje geraspte kaas.
Leg een beetje van deze vulling op een loempiavel, vouw de zijden
er overheen en rol ze op.

Bak ze gaar op de bovenstaande manier.





Geplaatst op 03 december 2012 01:43 en 3189 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.