Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door blueslabel.nl om 02:17
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:05
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:04
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst





_

Andere artikelen



Aardappelchips uit de oven met ui en thijm


Gebakken aardappelchips uit de oven

Lekker voor erbij en eens wat anders dan aardappelpuree of gebakken/gekookte aardappelen.....

Dit heb je nodig:

2 kilo aardappelen;
3 eetlepels olijfolie;
3 eetlepels gesmolten roomboter;
4 in ringen gesneden sjalotjes;
8 takjes verse thijm;
zout en peper naar smaak;
paprikapoeder.

Zo maakje het:

Verwarm de oven voor op 190 graden.

Schil de aardappelen (probeer aardappelen te
nemen die ongeveer even groot zijn).
Was de aardappelen en droog ze af.
Snijd de aardappelen in zeer dunne plakjes,
het liefst met een "mandoline" (=een verstelbare
schaaf) of anders met een kaasschaaf.

Neem dan een ovenschaal waar de aardappelplakjes
precies inpassen, zodat er geen loze
ruimtes ontstaan. Ze moeten er dicht op elkaar in
zitten.

Vet de ovenschaal in met olie en schik de aardappel-
plakjes zoals je op de foto ziet.
Besprenkel met een mengsel van de olijfolie en de
gesmolten roomboter.
Steek er op verschillende plaatsen de sjalotringetjes
tussen.
Bestrooi met peper, zout en paprikapoeder naar smaak.

Zet 1 uur en een kwartier in de voorverwarmde oven.

Voeg de thijm toe en laat nog 30 minuten doorbakken
zodat je een lekkere krokant gebakken laag krijgt.

Worden de aardappelplakjes te snel bruin, bedek dan
met een vel aluminiumfolie.





Geplaatst op 10 december 2012 14:51 en 4219 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.