Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door betty3 om 15:16
_
Betty3 Online

Door hehety om 15:15
_
Hehety Online

Door kapak63 om 15:13
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Tympaan om 15:13
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door januitdelft om 15:12
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Prlwytzkofsky om 15:12
_
Prlwytzkofsky Online

Door WillemijnF om 15:11
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door januitdelft om 15:08
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Witvisfilets met een kruidig deegkorstje


Witvisfilets met een kruidig deegkorstje

Zo eenvoudig te maken en zo lekker......witvisfilets (en dat kan kabeljauwfilet, koolvisfilet maar ook wel zalmfilets zijn) met daarbovenop een lekker krokant en kruidig deegkorstje....

Dit heb je nodig:

400 gram witvisfilets;
1 1/2 eetlepel mosterd (niet te scherp);
2 witte boterhammen;
2 eetlepels aromatische fijngehakte
(of gedroogde) kruiden (platte peterselie,
bieslook, etc.);
zout en peper naar smaak;
olijfolie.

Zo maak je het:

Was de vis, droog ze af en wrijf ze in met
een beetje zout en peper.

Giet 2 eetlepels olijfolie in een ovenschaal.

Maak het mosterdmengseltje:
Maal de boterhammen fijn in een keukenmachine.
Voeg er de mosterd en alle ingrediënten aan toe.
Meng goed door elkaar totdat je een soort pasta
krijgt.
Schep met een lepel of met je hand een bergje van
het mosterdmengsel op elke filet.

Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden
of totdat de filets er mooi en goudbruin uitzien.





Geplaatst op 17 december 2012 15:34 en 3299 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Aprilleke.1  
24 dec 2012 14:03
Lijkt me heel erg lekker
Staat genoteerd voor volgende week

Gast  30 mei 2013 21:58
gemaakt!! heerlijk echt waar mmmmm :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
_





_
Amber  
30 mei 2013 23:37
Goed zo!