Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door anneliesk om 10:43
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door MARIJ750 om 10:43
_
Prikbordbericht aangepast

Door Jonna om 10:42
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door MARIJ750 om 10:42
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door anneliesk om 10:41
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door HansvanDeventer om 10:40
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Jonna om 10:38
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Xander1 om 10:37
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Tonijn/kaas kroketjes


Tonijn/kaaskroketten

Lekker hapje misschien voor de Oudejaarsavond, maar voor
de rest van het jaar ook niet te versmaden.....

Dit heb je nodig:

Voor ongeveer 16 stuks:

1 blik tonijn naturel;
4 hardgekookte eieren;
6 puntjes "La vache qui rit"-kaas;
zout en peper naar smaak;
1 eetlepel fijngehakte platte peterselie;
1 losgeklopt ei;
paneermeel;
zonnenbloemolie om te bakken.

Zo maak je het:

Vermeng in een kom de geprakte tonijn, de in kleine
stukjes gesneden kaas, de grof geraspte hardgekookte
eieren, de fijngehakte platte peterselie en peper en zout
naar smaak.
Vorm van dit mengsel kroketjes naar eigen keuze (rond,plat
of langwerpig zoals op de foto).
Haal ze eerst door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel.

Verhit de olie tot 180 graden en frituur hierin de kroketjes.
Laat goed uitlekken op keukenpapier.
Dien heet op met daarbij een saus naar keuze.




tonijn/kaaskroketten2



Geplaatst op 31 december 2012 13:44 en 4292 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  26 jun 2013 23:33
ziet er best lekker uit :grin: