Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door christoffel om 10:44
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door anneliesk om 10:43
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door MARIJ750 om 10:43
_
Prikbordbericht aangepast

Door Jonna om 10:42
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door MARIJ750 om 10:42
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door anneliesk om 10:41
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door HansvanDeventer om 10:40
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Jonna om 10:38
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Visbeignets gevuld met kaas


Visbeignets gevuld met kaas

Dit zijn lekkere gepaneerde visbeignets
die je kunt maken van wélke witvis je
maar wilt: kabeljauw, koolvis, wijting,
schelvis, etc.

Dit heb je nodig:

2-3 visfilets;
4 gekookte en dan gestampte aardappelen;
fijngehakte platte peterselie;
1-2 eetlepels bloem;
1 losgeklopt ei;
smeltkaas zoals "La vache qui rit", cheddar of
Philadelphia naar smaak.

Om te paneren:
losgeklopt ei;
paneermeel;
zout en peper naar smaak;
olie om in te frituren.

Zo maak je het:

Stoom de vis gaar of stoof ze in wat water.
Laat goed uitlekken.
Maak de vis fijn met een vork.

Vermeng in een kom de geprakte vis,de gestampte
aardappelen, de platte peterselie en het losgeklopte ei.
Verdeel dit mengsel in kleine balletjes.

Vorm met bebloemde handen platte beignets van de
visballetjes, leg een eetlepel kaas naar keuze in
het midden van de beignet en vorm om de kaas weer
een beignet zodat je de kaas niet meer ziet.
Maak een beetje plat.

Haal de beignets door het losgeklopte ei en dan door
het paneermeel.

Bak de visbeignets in de hete olie op 180 graden of bak
ze in de oven op een bakplaat met bakpapier goudbruin
en gaar.




Visbeignets gevuld met kaas2



Geplaatst op 13 januari 2013 16:53 en 3590 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.