Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Annelies1 om 14:34
_
Annelies1 Online

Door Loezie om 14:32
_
Loezie Online

Door Loezie om 14:31
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 14:31
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 14:30
_
Rosalina42 Online

Door jeanneke1 om 14:30
_
Jeanneke1 Online

Door joke om 14:27
_
Joke Online

Door annette49 om 14:23
_
Annette49 Online





_

Andere artikelen



Visbeignets gevuld met kaas


Visbeignets gevuld met kaas

Dit zijn lekkere gepaneerde visbeignets
die je kunt maken van wélke witvis je
maar wilt: kabeljauw, koolvis, wijting,
schelvis, etc.

Dit heb je nodig:

2-3 visfilets;
4 gekookte en dan gestampte aardappelen;
fijngehakte platte peterselie;
1-2 eetlepels bloem;
1 losgeklopt ei;
smeltkaas zoals "La vache qui rit", cheddar of
Philadelphia naar smaak.

Om te paneren:
losgeklopt ei;
paneermeel;
zout en peper naar smaak;
olie om in te frituren.

Zo maak je het:

Stoom de vis gaar of stoof ze in wat water.
Laat goed uitlekken.
Maak de vis fijn met een vork.

Vermeng in een kom de geprakte vis,de gestampte
aardappelen, de platte peterselie en het losgeklopte ei.
Verdeel dit mengsel in kleine balletjes.

Vorm met bebloemde handen platte beignets van de
visballetjes, leg een eetlepel kaas naar keuze in
het midden van de beignet en vorm om de kaas weer
een beignet zodat je de kaas niet meer ziet.
Maak een beetje plat.

Haal de beignets door het losgeklopte ei en dan door
het paneermeel.

Bak de visbeignets in de hete olie op 180 graden of bak
ze in de oven op een bakplaat met bakpapier goudbruin
en gaar.




Visbeignets gevuld met kaas2



Geplaatst op 13 januari 2013 16:53 en 3775 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.