Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Greeet om 20:39
_
Greeet Online

Door grejo om 20:38
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door fiederelsje om 20:38
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door grejo om 20:37
_
Nieuwe Fotowedstrijd foto toegevoegd

Door grejo om 20:37
_
Grejo Online

Door fiederelsje om 20:36
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door wilkie om 20:36
_
Wilkie Online

Door Marynote om 20:35
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Hartig/zoete koekjes met gedroogde vijgen en geitenkaas


hartig/zoete koekjes met gedroogde vijgen en geitenkaas

Een heerlijk hartig-zoet koekje met fijngesneden
gedroogde vijgen en zachte geitenkaas......

Dit heb je nodig:

200 gram bloem;
50 gram olijfolie;
1/2 zakje bakpoeder;
1 ei;
1 eetlepel crème fraîche;
50 gram zachte geitenkaas;
3 gedroogde vijgen (70 gram);
zout en vers gemalen peper naar smaak.

Zo maak je het:

Verwarm de oven op 180 graden.

Vermeng in een kom de bloem met het bakpoeder.
Voeg er de olijfolie aan toe en roer dat er door met
een vork.
Voeg het ei en de crème fraîche toe en roer dat goed
door de massa.

Snijd de geitenkaas en de gedroogde vijgen in kleine
stukjes.
Werk die door het deeg en voeg zout en peper naar
smaak toe.

Maak 16 porties van het deeg en maak daar bolletjes
van.

Leg de bolletjes op een bakplaat belegd met bakpapier
of met een siliconen bakmat en druk de bolletjes iets
platter met een vork.

Zet de plaat ongeveer 30 minuten in de oven (goed
opletten dat de koekjes niet té bruin worden; dat
hangt af van de oven die je hebt).
Ik heb de koekjes tijdens het bakken nog wat platter
gemaakt met een vork, omdat ze erg rijzen en ik
niet wilde dat de koekjes niet gaar zouden worden.

Haal de koekjes na het bakken uit de oven en laat
op een rooster afkoelen.....





Geplaatst op 03 maart 2013 14:46 en 3208 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Wenny-m  
03 mrt 2013 20:46
Lijkt me erg lekker. :grin:

Amber  
04 mrt 2013 11:41
Proberen maar, zou ik zeggen.... :grin:
_