Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door anneliesk om 10:47
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Marianne om 10:45
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door fraagis om 10:45
_
Fraagis Online

Door anneliesk om 10:45
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door christoffel om 10:44
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door anneliesk om 10:43
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door MARIJ750 om 10:43
_
Prikbordbericht aangepast

Door Jonna om 10:42
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Krokant gefrituurde Babybelkaasjes


Krokant gefrituurde Babybelkaasjes

Je hebt van die lekkere Franse kaasjes; ze heten Babybel.
Ze zijn goed te verkrijgen bij de supermarkt in de koeling.
Een leuke manier om ze te bereiden is om ze te paneren en te frituren.

Zo wordt het een lekker krokant hapje dat je kunt opdienen met daarbij een lekkere salade en een sausje naar keuze.......

Dit heb je nodig:

een paar Babybelkaasjes;
1 losgeklopt ei;
paneermeel;
zout en peper naar smaak;
olie om te frituren.

Zo maak je het:

Verwijder de rode buitenlaag van de kaasjes.
Haal de kaasjes één voor één door het met wat zout en peper
losgeklopte ei en daarna door het paneermeel.
Zorg dat de kaasjes rondom goed gepaneerd zijn en schud het teveel
er af.
Laat de kaasjes een paar minuten liggen.
Maak ondertussen een salade naar keuze.

Verhit de (zonnenbloem-)olie op 175 graden.
Frituur de kaasjes en draai ze wanneer ze mooi goudbruin zijn
om zodat ook de andere kant goudbruin kan bakken.
Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Dien op met de salade, sausje naar keuze en evt. wat stokbrood.




Krokant gefrituurde Babybelkaasjes (de bereiding)


Netje Babybelkaasjes



Geplaatst op 31 maart 2013 18:02 en 3176 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.