Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Charissa46 om 10:37
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Jonna om 10:36
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Shyne om 10:36
_
Nieuwe Club forum reactie geplaatst

Door Xander1 om 10:35
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Charissa46 om 10:35
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Jonna om 10:34
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Charissa46 om 10:33
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door jannie1944 om 10:33
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Kip/kerriespiesjes met mangochutney


Kipspiesjes met kerrie en mangochutney

Laten we hopen dat het mooie weer er eindelijk
aan zit te komen.
Wat is dan lekkerder om de komst van de lente
te vieren met deze smakelijke in kerrie en mangochutney
gemarineerde kipspiesjes?

Dit heb je nodig:

250 gram kipfilet of kipdijfilet;
4 eetlepels mangochutney (zie afb.);
1 koffielepel kerriepoeder;
fijngehakte verse koriander;
zout naar smaak.

Zo maak je het:

Snijd de kipfilet in blokjes en doe die in een kom samen
met de mangochutney, het kerriepoeder, de fijngehakte
verse koriander (ongeveer 1 eetlepel) en zout naar smaak.
Meng alles goed door elkaar en laat tenminste 1 uurtje marineren.
Zet een paar satéprikkers in een glas met water.

Steek ná het marineren de kipblokjes aan de satéprikkers of
aan pennen.
Bestrijk met wat olie en laat ze ongeveer 15 minuten grillen
op de barbecue of in de oven (wel één keer omdraaien).

Serveer met een saus naar keuze, salades en rijst of Marokkaans brood.




kip marineren


Mangochutney



Geplaatst op 11 april 2013 12:51 en 4402 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.