Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door blueslabel.nl om 02:17
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:05
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:04
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst





_

Andere artikelen



Griesmeeldessert met rozijnen, oranjebloesemwater en amandelschaafsel


Griesmeeldessert met rozijnen, oranjebloesemwater en amandelschaafsel

Een lekker toetje, daar hou ik wel van,
jullie ook?

Dit heb je nodig:

1 liter volle melk;
100 gram fijn griesmeel;
100 gram suiker;
3 eetlepels rozijnen;
1 eetlepel oranjebloesemwater;
geschaafde amandelen.

Zo maak je het:

Breng de melk samen met het oranjebloesemwater
aan de kook in een pan.
Voeg er dan de suiker aan toe, zet het vuur laag
en laat de suiker al roerend oplossen in de melk.

Voeg, als de melk weer begint te koken, het fijne
griesmeel toe; blijf ondertussen roeren met een
houten lepel.
Blijf een paar minuten roeren totdat de massa dikker
wordt.
Roer er dan de rozijnen doorheen.

Schenk de massa in schaaltjes.

Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan
met anti-aanbaklaag en strooi ze over het griesmeeldessert.

Laat afkoelen en plaats enige tijd in de koelkast.





Geplaatst op 16 april 2013 12:30 en 3601 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Maryam62  
18 apr 2013 13:03
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmm ........ printen dus. Thanks Amber, dankzij jou wordt het ooit nog wat met mij in the kitchen

Amber  
18 apr 2013 13:57
Moet lukken toch? :grin:
_