Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door SiebevanderBij om 21:38
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door talitha om 21:38
_
Talitha Online

Door marwit om 21:36
_
Marwit Online

Door SiebevanderBij om 21:34
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door tinie53 om 21:34
_
Tinie53 Online

Door Karekiet om 21:31
_
Karekiet Online

Door Prlwytzkofsky om 21:28
_
Prlwytzkofsky Online

Door annemie61 om 21:27
_
Nieuw Gastenboek bericht geplaatst





_

Andere artikelen



Gevulde pannenkoekrolletjes met gehakt, champignons en kaas


Gevulde pannenkoekrolletjes met gehakt,champignons en kaas

Je zult hier meerdere recepten vinden van gevulde pannenkoeken en dit is er ook weer zo één.....

Dit heb je nodig:

Voor de pannenkoeken:
500 ml. melk;
3 eieren;
250 gram gezeefde bloem;
1/2 theelepeltje zout;
1 eetlepel zonnenbloemolie.

Voor de vulling:
200 gram runder/kalfs-gehakt;
3 eetlepels champignons;
1 fijngehakte ui;
3 tomaten;
2 eetlepels zonnenbloemolie;
zout en peper naar smaak;
paprikapoeder;
geraspte kaas.

Zo maak je het:

Mix alle ingrediënten door elkaar voor het pannen-
koekenbeslag.
Laat het beslag 30 minuten rusten.
Bak de pannenkoeken in een beetje boter in een
pannenkoekenpan of anti-aanbakpan.
Houd apart.

Verhit de olie in een koekenpan en fruit daarin de
fijngehakte ui.
Voeg de in kleine stukjes gesneden champignons en
tomaat toe en bak alles al omscheppend even mee.
Voeg er dan het gehakt aan toe, wat paprikapoeder
en peper en zout naar smaak en schep alles goed
door elkaar.
Laat dit mengsel enige tijd op laag vuur zachtjes pruttelen
totdat het gehakt gaar is en het meeste vocht is verdampt.

verdeel 1 eetlepel van de gehaktvulling over 1 pannenkoek.
Leg daar een andere pannenkoek bovenop.
Verdeel ook daar weer 1 eetlepel van de vulling overheen.
Rol de pannenkoeken op en snijd ze dan in dikke plakken.
Leg de gevulde pannenkoekrollen in een overschaal of bakblik
en bestrooi ze met de geraspte kaas.

Zet de ovenschaal of het bakblik in de voorverwarmde oven
op 180 graden of onder een hete grill totdat de kaas is
gesmolten.
Dien heet op.




pannenkoekrolletjes



Geplaatst op 16 mei 2013 14:09 en 8103 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  20 nov 2013 11:05
Hallo,
Ziet er erg lekker uit. Zouden de hoeveelheden genoeg zijn voor 8 personen ? Voor mij zou het eigenlijk als voorgerechtje dienen ? Alvast bedankt voor je antwoord.

Amber  
20 nov 2013 14:51
Ik denk dat het als hoofdgerecht te weinig is.....als voorgerecht zou heel goed kunnen.

groetjes,
AMBER
_





_
Gast  20 jun 2016 13:20
Het ligt er aan hoeveel trek je hebt. Ik heb de dubbele hoeveelheid genomen. Heb na afloop heerlijk zitten uitbuiken. Kortom het was de moeite waard. genoten. Voor erg grote beters of een grote hoeveelheid mensen gewoon drie keer de hoeveelheid nemen. Nog niet voldoende?? Dan 4 keer. Eventueel in twee of drie keer bakken.