Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Loezie om 14:32
_
Loezie Online

Door Loezie om 14:31
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 14:31
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 14:30
_
Rosalina42 Online

Door jeanneke1 om 14:30
_
Jeanneke1 Online

Door joke om 14:27
_
Joke Online

Door annette49 om 14:23
_
Annette49 Online

Door LadyLely om 14:23
_
LadyLely Online





_

Andere artikelen



Naan-pizzabroodjes


Naan-pizzabroodjes

Naanbrood is een broodsoort afkomstig uit India.
Het is nu ook in Nederland overal verkrijgbaar en
dan meestal als afbak-broodjes.
Je hebt ze in naturel, maar ook met verschillende
kruiden.
In dit recept gebruik ik de naturel broodjes, maar
als je wilt kan je natuurlijk ook gaan voor de gekruide.

n.b. Dit is tevens een "slank"-recept.

Dit heb je nodig:

2 afbak Naanbroodjes;
2 eiwitten;
30 gram tonijn uit blik (naturel);
2 eetlepels tomatenpassata;
1 flinke handvol geraspte Emmenthalerkaas;
zout,peper, paprikapoeder en basilicum naar
smaak.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Maak de Naanbroodjes iets vochtig en leg ze
op een met bakpapier belegde bakplaat.
Laat 5 minuten bakken in de oven.

Splits ondertussen de eieren en gebruik alleen
de eiwitten.
Maak een roerei in een anti-aanbakpan van je eiwitten
vermengd met wat peper, zout en paprikapoeder naar
smaak.

Neem de Naanbroodjes uit de oven. Laat de oven aan
staan op dezelfde temperatuur.

Vermeng in een kommetje de tomatenpassata met wat
zout,peper en basilicum naar smaak.
Smeer dit mengsel op de Naanbroodjes en verdeel
het eiwit-roerei er overheen.
Verdeel daarbovenop de verkruimelde tonijn en bestrooi
met de geraspte Emmenthaler kaas.

Zet de broodjes weer terug in de warme oven en bak nog
eens 5 minuten.





Geplaatst op 10 juni 2013 14:07 en 3007 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.