Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door fraagis om 10:45
_
Fraagis Online

Door anneliesk om 10:45
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door christoffel om 10:44
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door anneliesk om 10:43
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door MARIJ750 om 10:43
_
Prikbordbericht aangepast

Door Jonna om 10:42
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door MARIJ750 om 10:42
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door anneliesk om 10:41
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Naan-pizzabroodjes


Naan-pizzabroodjes

Naanbrood is een broodsoort afkomstig uit India.
Het is nu ook in Nederland overal verkrijgbaar en
dan meestal als afbak-broodjes.
Je hebt ze in naturel, maar ook met verschillende
kruiden.
In dit recept gebruik ik de naturel broodjes, maar
als je wilt kan je natuurlijk ook gaan voor de gekruide.

n.b. Dit is tevens een "slank"-recept.

Dit heb je nodig:

2 afbak Naanbroodjes;
2 eiwitten;
30 gram tonijn uit blik (naturel);
2 eetlepels tomatenpassata;
1 flinke handvol geraspte Emmenthalerkaas;
zout,peper, paprikapoeder en basilicum naar
smaak.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Maak de Naanbroodjes iets vochtig en leg ze
op een met bakpapier belegde bakplaat.
Laat 5 minuten bakken in de oven.

Splits ondertussen de eieren en gebruik alleen
de eiwitten.
Maak een roerei in een anti-aanbakpan van je eiwitten
vermengd met wat peper, zout en paprikapoeder naar
smaak.

Neem de Naanbroodjes uit de oven. Laat de oven aan
staan op dezelfde temperatuur.

Vermeng in een kommetje de tomatenpassata met wat
zout,peper en basilicum naar smaak.
Smeer dit mengsel op de Naanbroodjes en verdeel
het eiwit-roerei er overheen.
Verdeel daarbovenop de verkruimelde tonijn en bestrooi
met de geraspte Emmenthaler kaas.

Zet de broodjes weer terug in de warme oven en bak nog
eens 5 minuten.





Geplaatst op 10 juni 2013 14:07 en 2891 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.