Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door blueslabel.nl om 02:17
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:05
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:04
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst





_

Andere artikelen



Meloensorbet


Meloensorbet

Meloenen zijn nu volop verkrijgbaar, maar is het
eigenlijk niet een beetje saai om die gesneden in
schijven op te dienen?
Je kunt er nog zoveel meer mee doen, zoals je
kunt lezen in onderstaand recept......

Dit heb je nodig:

1 Galiameloen (of andere naar keuze);
30 cl. water;
40 gram suiker;
1/2 theelepel gemberpoeder;
10 cl. sinaasappelsap;
1 dessertlepel geraspte verse gember.

Zo maak je het:

1.Mix in een blender of een keukenmachine de
helft van het vruchtvlees van de meloen samen
met de suiker, het water en het gemberpoeder.

2.Als alles goed vermengd is, doe het mengsel
dan in een diepvriesdoos.
Roer het mengsel elke 30 minuten los met een
vork zodat je ijskruimels krijgt.

3. Steek met een bolvormige uitsteker balletjes
uit de overgebleven helft van de meloen.

4. Doe de meloenballetjes in een kom samen
met het sinaasappelsap en de fijngeraspte verse
gember.
Zet dat 1 uur in de koelkast.

5.Schraap voor de laatste maal met een vork
over het bevroren meloenmengsel uit de
vriezer zodat je een zgn. granité krijgt.

6.Schep 4 glazen tot de helft vol met meloengranité
en schep daarbovenop de gekoelde meloenballetjes.
Overgiet met een paar lepeltjes van het sinaasappel-
gembersap.
Versier evt. met een halve aardbei.





Geplaatst op 08 juli 2013 15:18 en 2547 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.