Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Jonna om 10:50
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door fraagis om 10:50
_
Nieuw Weblog fotoboek aangemaakt

Door Loezie om 10:49
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door anneliesk om 10:49
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door anneliesk om 10:48
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door anneliesk om 10:47
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Marianne om 10:45
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door fraagis om 10:45
_
Fraagis Online





_

Andere artikelen



Briouats met kip en mozzarella


briouats met mozzarella en kip

Dit heb je nodig:

1 grote dubbele kipfilet;
1 bol mozzarella;
1 puntje "la vache qui rit"-kaas;
1 à 2 eetlepels dikke room;
zout, peper en gedroogde basilicum naar smaak;
Naar keuze: 1 lepeltje zachte mosterd;
deegvellen (brick-of loempia of filodeeg).

Zo maak je het:

Snijd de kipfilet in kleine blokjes en bak die even
al omscheppend aan in een koekenpan tot het gaar is.
Laat afkoelen.

Snijd de gare kipfilet dan nog wat fijner in hele kleine
stukjes en vermeng dat in een kom met de in kleine
stukjes gesneden mozzarella, de "la vache qui rit"-kaas,
de dikke room, zout,peper en gedroogde basilicum en evt.
het lepeltje mosterd (naar keuze).

Maak driehoekige of cigaarvormige briouats van de deegvellen
met de vulling.(klik op de link onder dit recept om te zien hoe
je driehoekige briouats vouwt).

Verhit de olie op 180 graden en bak de briouats goudbruin en
krokant in de hete olie.
Laat goed uitlekken op keukenpapier en dien op met een lekker saus.




Artikel links


Geplaatst op 11 juli 2013 13:31 en 4805 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  13 jul 2013 19:09
Ik ga het proberen want ik heb het nog nooit geprobeerd.

Maar alvast bedankt als het is gelukt.