Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Shyne om 20:54
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:54
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:54
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:54
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:53
_
Nieuwe Foto reactie geplaatst

Door Shyne om 20:53
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door theDon om 20:53
_
TheDon Online

Door bernard51 om 20:52
_
Bernard51 Online





_

Andere artikelen



Briouats met paprika en tonijn


briouats met paprika en tonijn

Dit zijn briouats met een lekkere smeuiige paprikavulling vermengd met
stukjes tonijn.

Dit heb je nodig:

diepvries loempiavellen (ontdooid);
1 rode paprika;
1 groene paprika;
2 eetlepels fijngeprakte tonijn uit blik;
1 teen knoflook;
scheutje olijfolie;
kurkuma en komijnpoeder naar smaak;
suiker, zout en peper naar smaak;
olie om te bakken.

Zo maak je het:

Was de paprika's en verwijder het steeltje en
het binnenste met de pitjes en de witte delen.
Snijd de paprika's in fijne reepjes.
Hak de teen knoflook fijn.

Verhit in een koekenpan wat olijfolie en bak daar in
de paprikareepjes,de knoflook en specerijen naar
smaak.
Voeg er een mespuntje suiker en zout en peper
naar smaak aan toe en schep alles goed door elkaar.
Laat zachtjes stoven totdat de paprikareepjes zacht
zijn.
Voeg er op het laatst de geprakte tonijn aan toe.
Laat afkoelen.

Maak driehoekige briouats of rolletjes van het deeg
en de vulling.
Verhit de olie op 180 graden en bak daarin de briouats
goudbruin en krokant.
Laat goed uitlekken op keukenpapier en dien op met
een lekkere saus en evt. salade er bij.





Geplaatst op 13 juli 2013 15:26 en 3685 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  14 jul 2013 19:35
Kunnen ze ook gewoon in de oven ipv in de olie?

Amber  
14 jul 2013 20:50
Dat kan wél maar dan niet met loempiavellen; die worden (vind ik) een beetje taai in de oven.
Gebruik dan liever brickdeeg of filodeeg.....
_





_
Gast  12 aug 2013 19:15
Hallo, ziet er erg lekker uit. Hoeveel briouats kan ik maken met de aangegeven hoeveelheden?

Philippe

Gast  14 feb 2015 14:26
En wat voor lekkere saus kan daar bij dan . .?

_





_
Amber  
15 feb 2015 12:37
Eigen saus naar keuze; bijvoorbeeld chilisaus of Vietnamese loempiasaus, wat je zelf lekker vindt.

Groetjes,
Amber