Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Loezie om 14:32
_
Loezie Online

Door Loezie om 14:31
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 14:31
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 14:30
_
Rosalina42 Online

Door jeanneke1 om 14:30
_
Jeanneke1 Online

Door joke om 14:27
_
Joke Online

Door annette49 om 14:23
_
Annette49 Online

Door LadyLely om 14:23
_
LadyLely Online





_

Andere artikelen



Krokante kaasbroodjes


krokante kaasbroodjes

Lekkere krokante kaasbroodjes; wie lust die nou niet?

Dit heb je nodig:

1 rol koelvers bladerdeeg (of diepvries
bladerdeegplakjes);
100 gram roomkaas (Mon Chou of Philadelphia);
3 puntjes "la vache qui rit"- smeerkaas;
1 handje ongezoete cornflakes;
1/2 teentje fijngehakte knoflook;
wat fijngehakte platte peterselie en verse
koriander naar smaak;
zout en peper naar smaak;
een paar druppeltjes tabasco (naar keuze);
1 eigeel.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Vermeng in een kom de 2 soorten kaas, de fijngehakte
knoflook, de fijngehakte platte peterselie en verse koriander
en de tabasco.
Voeg zout en peper naar smaak toe.

Rol het verse bladerdeeg uit of ontdooi de plakjes diepvries-
bladerdeeg en snijd rondjes met een uitsteekvorm of met
een glas.
Leg op elk rondje een bolletje vulling ter groote van een walnoot
en maak verder af zoals op de afbeelding 2.
Bestrijk de broodjes met het losgeklopte eigeel en bestrooi ze
met een beetje van de verkruimelde ongezoete cornflakes.

Leg de broodjes op een met bakpapier bedekte bakplaat.
Bak ze ongeveer 20 minuten totdat ze goudbruin en gaar zijn.
Dien op met daarbij evt.een lekkere groene salade.




krokante kaasbroodjes maken


koelvers deeg



Geplaatst op 13 juli 2013 16:34 en 4743 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  02 sep 2013 22:22
salaam Amber ik heb een vraagje vanwaar koopt u koelverse bladerdeeg

Amber  
04 sep 2013 14:38
Ik koop het koelverse bladerdeeg gewoon in de koeling bij de broodafdeling van mijn supermarkt (de Jumbo) ze hebben er vers croissantdeeg, bladerdeeg en korstdeeg.
Het is van het merk "Tante Fanny".
_