Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door anneliesk om 10:43
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door MARIJ750 om 10:43
_
Prikbordbericht aangepast

Door Jonna om 10:42
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door MARIJ750 om 10:42
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door anneliesk om 10:41
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door HansvanDeventer om 10:40
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Jonna om 10:38
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Xander1 om 10:37
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Krokante kaasbroodjes


krokante kaasbroodjes

Lekkere krokante kaasbroodjes; wie lust die nou niet?

Dit heb je nodig:

1 rol koelvers bladerdeeg (of diepvries
bladerdeegplakjes);
100 gram roomkaas (Mon Chou of Philadelphia);
3 puntjes "la vache qui rit"- smeerkaas;
1 handje ongezoete cornflakes;
1/2 teentje fijngehakte knoflook;
wat fijngehakte platte peterselie en verse
koriander naar smaak;
zout en peper naar smaak;
een paar druppeltjes tabasco (naar keuze);
1 eigeel.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Vermeng in een kom de 2 soorten kaas, de fijngehakte
knoflook, de fijngehakte platte peterselie en verse koriander
en de tabasco.
Voeg zout en peper naar smaak toe.

Rol het verse bladerdeeg uit of ontdooi de plakjes diepvries-
bladerdeeg en snijd rondjes met een uitsteekvorm of met
een glas.
Leg op elk rondje een bolletje vulling ter groote van een walnoot
en maak verder af zoals op de afbeelding 2.
Bestrijk de broodjes met het losgeklopte eigeel en bestrooi ze
met een beetje van de verkruimelde ongezoete cornflakes.

Leg de broodjes op een met bakpapier bedekte bakplaat.
Bak ze ongeveer 20 minuten totdat ze goudbruin en gaar zijn.
Dien op met daarbij evt.een lekkere groene salade.




krokante kaasbroodjes maken


koelvers deeg



Geplaatst op 13 juli 2013 16:34 en 4587 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  02 sep 2013 22:22
salaam Amber ik heb een vraagje vanwaar koopt u koelverse bladerdeeg

Amber  
04 sep 2013 14:38
Ik koop het koelverse bladerdeeg gewoon in de koeling bij de broodafdeling van mijn supermarkt (de Jumbo) ze hebben er vers croissantdeeg, bladerdeeg en korstdeeg.
Het is van het merk "Tante Fanny".
_