Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Nw.Geintje om 10:52
_
Prikbordbericht aangepast

Door Nw.Geintje om 10:51
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd





_

Andere artikelen



Algerijnse groentenpasteitjes


Algerijnse groentenpasteitjes

Een vegetarisch pasteitje en erg smakelijk......

Dit heb je nodig:

5 tomaten;
1 ui;
3 tenen knoflook;
1 groene paprika;
1 rol koelvers bladerdeeg (of anders diepvries);
zout en peper naar smaak;
olijfolie.

Zo maak je het:

Doop de tomaten een paar tellen in kokend water
en laat ze schrikken onder koud water.
Je kunt zo gemakkelijk de velletjes verwijderen.
Verwijder ook het vocht en de pitjes en snijd in
kleine stukjes.

Hak de ui en verwijder steeltje, pitjes en zaadlijsten
uit de groene paprika en snijd die in kleine stukjes.
Hak de tenen knoflook fijn.
Verhit een scheut olijfolie en fruit daarin de ui en de
paprika en de knoflook.
Voeg er dan de stukjes tomaat aan toe en peper en zout
naar smaak.
Roer alles goed door elkaar en laat zachtjes stoven totdat
alle vocht verdwenen is.

Verwarm de oven voor op 210 graden.

Snijd met een ronde uitsteekvorm (of een glas) rondjes deeg
uit het verse (of het ontdooide diepvries-) bladerdeeg van ongeveer 7 cm. doorsnede.

Schep een lepel van de vulling in het midden van de rondjes deeg.
Bevochtig de randen van het deeg met wat water en plak dicht
(zie afbeelding).
Werk de randen van het deeg mooi af met een vork.

Beleg een bakplaat met bakpapier en leg de pasteitjes er op.
Bestrijk evt. met wat losgeklopt eigeel en laat ongeveer 15
minuten bakken totdat de pasteitjes mooi goudbruin zijn.




Algerijnse groentenpasteitjes maken



Geplaatst op 01 augustus 2013 12:12 en 3986 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.