Delen     Populaire blogs     Volgende blog »
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privé bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



Categorieën Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Marianne om 10:45
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door fraagis om 10:45
_
Fraagis Online

Door anneliesk om 10:45
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door christoffel om 10:44
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door anneliesk om 10:43
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door MARIJ750 om 10:43
_
Prikbordbericht aangepast

Door Jonna om 10:42
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door MARIJ750 om 10:42
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst





_

Andere artikelen



Hartige muffins met spinazie en fètakaas


Hartige muffins met spinazie en fètakaas

Hartige muffins; ook wel eens lekker na al
die zoetigheid van het Suikerfeest, toch?

Dit heb je nodig:

100 gram verse spinazie;
1 klontje boter;
165 gram volkorenbloem;
1 zakje bakpoeder;
150 gram fetakaas in kleine stukjes;
50 gram geraspte parmezaanse kaas;
120 ml. melk;
1 ei;
60 gram gesmolten en afgekoelde roomboter.

Zo maak je het:

Smelt een klontje boter in een pan of een wok en
laat daar de spinazie al omscheppend in slinken.
Laat goed uitlekken en knijp het overtollige vocht
er goed uit.
Hak de spinazie dan fijn.

Zeef de volkorenbloem samen met het bakpoeder
boven een kom.
Voeg wat peper en zout naar smaak toe.
Roer er de stukjes fetakaas en de geraspte parmesaanse
kaas doorheen.
Maak een kuiltje in het midden.

Klop in een kommetje de eieren los met de melk en
giet dat in het kuiltje in de bloem in de kom.
Voeg er ook de gesmolten, afgekoelde roomboter bij en de gewassen, goed uitgelekte en grofgehakte spinazie en vermeng dan alles goed met elkaar met een lepel zonder het mengsel al te veel te bewerken.

Verwarm de oven voor op 190 graden.

Beboter een muffinvorm voor 12 muffins of losse vormpjes
voor 10 muffins.
Vet de vormpjes goed in met gesmolten boter.
Vul de vormpjes met het beslag en bak de muffins ongeveer
25 minuten in de voorverwarmde oven.





Geplaatst op 13 augustus 2013 15:14 en 4701 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  16 dec 2014 10:38
Kiest doen we nu met de spinazie?

Amber  
18 dec 2014 14:43
Sorry, was ik vergeten.....bedankt voor je tip; ik heb het recept inmiddels aangepast.

Groetjes,
AMBER
_