Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd





_

Andere artikelen



Bladerdeegrolletjes met gerookte forel en ricotta


bladerdeegrolletjes met gerookte forel en ricotta

Ziet er ingewikkeld uit misschien, maar dat is
het echt niet; gewoon een lekker mengseltje
maken van verschillende smakelijke ingrediënten
en daarna een rechthoekig vel bladerdeeg mee
besmeren; vervolgens oprollen, in plakken
snijden en bakken in de oven......

Dit heb je nodig:

1 rol vers bladerdeeg (of 6 diepvriesbladerdeeg-
plakjes aan elkaar plakken en iets uitrollen tot
een rechthoekige lap);
3 eetlepels ricottakaas;
3 gerookte forelfilets (of gerookte zalmfilets);
1 koffielepel dille;
1 mespuntje zout.

Zo maak je het:

Snijd de gerookte forel (of zalm) zeer fijn.
Vermeng in een kom de gerookte forel met
de ricotta, de dille en een mespuntje zout.
Besmeer de rechthoekige plak bladerdeeg
met dit mengsel, rol de besmeerde plak op
vanaf de lange onderkant en zet 30 minuten
in de vriezer.

Verwarm de oven op 180 graden.

Snijd de gevulde rol in plakken (ongeveer 12
stuks),leg ze op een met bakpapier belegde
bakplaat en bak ze ongeveer 20 minuten in
de voorverwarmde oven (af en toe even kijken
of ze niet té bruin worden).

Serveer ze lauwwarm met daarbij een lekkere salade.

N.B.Heb je een Lidl-supermarkt bij jou in de buurt? Ze verkopen daar zeer voordelige gerookte forelfilet maar ook gerookte zalmfilet.





Geplaatst op 21 september 2013 12:45 en 5179 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  22 dec 2013 18:54
Superleuke site met heel veel recepten die de moeite waard lijken. Ik ga in ieder geval uitproberen

Amber  
22 dec 2013 20:20
Ik wens je daar veel plezier en succes bij.

groetjes,
AMBER
_