Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Shyne om 20:49
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:49
_
Nieuwe Foto reactie geplaatst

Door Shyne om 20:49
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:48
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:48
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:48
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:47
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:47
_
Fotoboek foto beoordeeld





_

Andere artikelen



Sinaasappel-cocosbolletjes


sinaasappel-cocosbolletjes

Lekkere sinaasappel-cocosbolletjes....

Dit heb je nodig:

1 ei;
120 gram suiker;
80 ml. zonnenbloemolie;
80ml. sinaasappelsap;
250 gram bloem;
250 gram geraspte cocos;
1 zakje bakpoeder.

Voor de versiering:
ongeveer 50 gram geraspte cocos;
1 glas sinaasappelsap;
abrikozenjam.

Zo maak je het:

Mix het ei los samen met de suiker en voeg er
dan de 80 ml. olie en de 80 ml. sinaasappelsap
aan toe.
Mix alles goed door elkaar en voeg er dan de
bloem, het bakpoeder en de geraspte cocos aan
toe.
Mix tot een glad deeg.

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Beleg een bakplaat met bakpapier.

Vorm balletjes van het deeg en plaats die
op de bakplaat.
Bak de balletjes ongeveer 12 minuten in de
voorverwarmde oven.

Doop de balletjes meteen na het bakken in
het sinaasappelsap en dan in de iets verwarmde
abrikozenjam.
Rol de balletjes door de geraspte cocos.

Plaats elk balletje in een mooi papieren vormpje
en laat ze afkoelen.




sinaasappel-cocosbolletjes2



Geplaatst op 01 oktober 2013 12:57 en 6045 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  14 okt 2013 21:27
lekkere koekjes

Gast  12 jan 2014 22:04
Beste Amber,

Wat zijn meestal in jouw recepten de aantallen koekjes? Wat is het verschil tussen meel en bloem? Meestal koop ik de tarwebloem van de AH.
Hoe kan je koekjes het beste bewaren en hoelang of scheelt dat per koekje?
Ik hoor het graag.
Gr.. Bianca
_





_
Amber  
13 jan 2014 10:05
Ik tel de koekjes meestal niet.Het is meestal een bakplaat vol. Ligt er ook aan hoe groot je de koekjes maakt.
Bloem is hetzelfde als meel.
Voor de meeste koekjes geldt bewaren in goed afgesloten trommel/koekblik.

Groetjes,
Amber

Gast  21 mrt 2014 11:47
Zijn het zachte of harde koekjes
_





_
Amber  
21 mrt 2014 12:49
Het zijn koekjes die van binnen zacht zijn....

Gast  27 feb 2017 22:09
Ik heb deze koekjes gemaakt, en ze waren daadwerkelijk verrukelijk! Iedereen heeft er van genoten. dankjewel voor het recept. zeker voor herhaling vatbaar.
_