Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Catja44 om 15:06
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door WillemijnF om 15:05
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Eenzamefietser75 om 15:05
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door januitdelft om 15:05
_
Januitdelft Online

Door marlie49 om 15:04
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Catja44 om 15:04
_
Catja44 Online

Door kapak63 om 15:04
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Elles om 15:04
_
Elles Online





_

Andere artikelen



Linzencurry


Linzencurry

Een heerlijk vegetarisch Indiaas gerechtje.....

Dit heb je nodig:

150 gram oranje linzen;
1 ui;
2 tomaten en 1/2 rode paprika;
1 eetlepel tomatenpuree;
1 koffielepel kerriepoeder;
1 mespuntje kaneelpoeder;
olijfolie;
450 ml. water;
zout en peper naaar smaak;
fijngehakte verse koriander.

Zo maak je het:

Was de linzen eerst goed en verwijder evt. steentjes etc.

Doe een scheut olijfolie in een pan en fruit daarin de fijngehakte
ui samen met de kleingesneden tomaten en rode paprika.
Voeg er de kerriepoeder, de kaneelpoeder en peper en zout naar
smaak aan toe. Voeg de linzen toe

Schep alles goed door elkaar en giet het water er bij.
Breng aan de kook, zet het gas laag en laat ongeveer 20 minuten
zachtjes koken.

Voeg er dan de tomatenpuree aan toe, roer dat er goed doorheen
en dien heet op met wat rijst er bij en bestrooid met de fijngehakte
koriander.





Geplaatst op 02 oktober 2013 12:38 en 3120 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  13 dec 2013 11:46
maar wat doe je dan met de linzen? dat staat er niet in?