Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door hadinada om 23:49
_
Hadinada Online

Door jocowi om 23:47
_
Jocowi Online

Door jokypoky om 23:47
_
Jokypoky Online

Door redone om 23:46
_
Redone Online

Door Gribou---Greet om 23:44
_
Nieuwe Foto reactie geplaatst

Door Gribou---Greet om 23:44
_
Nieuwe Foto reactie geplaatst

Door Gribou---Greet om 23:43
_
Nieuwe Foto reactie geplaatst

Door tteun om 23:34
_
Tteun Online





_

Andere artikelen



Tonijnkroketjes


Tonijnkroketjes

Deze variatie hebben we nog niet in Nederland,dacht ik......

Dit heb je nodig:

300 gram in water met zout gekookte aardappelen;
1 blikje goed uitgelekte tonijn in olie (130 gram);
1 kleine fijngehakte ui;
2 fijngehakte teentjes knoflook;
1/2 koffielepel zwarte peper;
1/4 koffielepel komijnpoeder;
1 mespuntje zout;
50 gram puntjes "la vache qui rit"-kaas;
50 gram geraspte kaas;
1 eigeel;
2 losgeklopte hele eieren;
10 eetlepels bloem;
10 eetlepels paneermeel;
olie om te bakken.

Zo maak je het:

Fruit de fijngehakte ui in 2 eetlepels zonnenbloemolie.
Prak in een kom de gekookte aardappelen met een vork.
Voeg er de gefruite ui, de fijngehakte knoflook, de zwarte
peper, het komijnpoeder, het zout, de twee soorten kaas
en het eigeel aan toe.
Vermeng alles goed met elkaar en roer er dan de geprakte
uitgelekte tonijn en 6 eetlepels paneermeel doorheen.
Vermeng alles nog eens goed en rol dan lange "worsten"
van het deeg.
Snijd er met een scherp mes stukken van 5-6 cm.lang van.
Rol de kroketjes door de bloem en daarna meteen door het
losgeklopte ei.
Rol ze daarna door het paneermeel.
Leg de kroketjes op een schaal, bedek met plasticfolie en zet
ze ongeveer 1 uur in de koelkast.

Bak ze daarna in de olie op 180 graden goudbruin en krokant.





Geplaatst op 04 oktober 2013 14:28 en 5568 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.