Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door fraagis om 10:50
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd





_

Andere artikelen



Tonijnkroketjes


Tonijnkroketjes

Deze variatie hebben we nog niet in Nederland,dacht ik......

Dit heb je nodig:

300 gram in water met zout gekookte aardappelen;
1 blikje goed uitgelekte tonijn in olie (130 gram);
1 kleine fijngehakte ui;
2 fijngehakte teentjes knoflook;
1/2 koffielepel zwarte peper;
1/4 koffielepel komijnpoeder;
1 mespuntje zout;
50 gram puntjes "la vache qui rit"-kaas;
50 gram geraspte kaas;
1 eigeel;
2 losgeklopte hele eieren;
10 eetlepels bloem;
10 eetlepels paneermeel;
olie om te bakken.

Zo maak je het:

Fruit de fijngehakte ui in 2 eetlepels zonnenbloemolie.
Prak in een kom de gekookte aardappelen met een vork.
Voeg er de gefruite ui, de fijngehakte knoflook, de zwarte
peper, het komijnpoeder, het zout, de twee soorten kaas
en het eigeel aan toe.
Vermeng alles goed met elkaar en roer er dan de geprakte
uitgelekte tonijn en 6 eetlepels paneermeel doorheen.
Vermeng alles nog eens goed en rol dan lange "worsten"
van het deeg.
Snijd er met een scherp mes stukken van 5-6 cm.lang van.
Rol de kroketjes door de bloem en daarna meteen door het
losgeklopte ei.
Rol ze daarna door het paneermeel.
Leg de kroketjes op een schaal, bedek met plasticfolie en zet
ze ongeveer 1 uur in de koelkast.

Bak ze daarna in de olie op 180 graden goudbruin en krokant.





Geplaatst op 04 oktober 2013 14:28 en 5293 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.