Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Shyne om 20:51
_
Nieuwe Foto reactie geplaatst

Door Shyne om 20:51
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:50
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:50
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:50
_
Nieuwe Foto reactie geplaatst

Door Shyne om 20:50
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:49
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:49
_
Nieuwe Foto reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Gevulde pistache-abrikozen


Gevulde pistache-abrikozen

Een apart en lekker hapje voor bij een lekker
glas Marokkaanse mintthee.......

Dit heb je nodig:

20 gedroogde abrikozen;
50 gram roomkaas;
de geraspte schil van 1 citroen;
een klein kommetje pistachenootjes:
ongezouten en grof gemalen;
100 gram suiker;
10 cl. water;
1 koffielepel oranjebloesemwater;
1 koffielepel (meer of minder naar keuze)
poedersuiker.

Zo maak je het:

Maak eerst een lichte siroop van het water met de
suiker in een pannetje.
Breng aan de kook en voeg er het oranjebloesemwater
aan toe.
Doe er de gedroogde abrikozen bij en laat ze 5 minuten
wellen in de hete siroop.

Laat de abrikozen uitlekken en afkoelen.

Maak de vulling door de roomkaas met een vork te
vermengen met de geraspte citroenschil en de poedersuiker.

Doe de vulling in een spuitzak en vul daarmee de
open gesneden abrikozen. Druk de open zijde van de gevulde abrikozen in de gehakte pistachenootjes.


Presenteer ze op een mooi schaaltje.





Geplaatst op 05 november 2013 15:40 en 2922 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.