Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Steenbokje om 01:33
_
Steenbokje Online

Door douwe om 01:21
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door douwe om 01:15
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Mandalineke om 01:06
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door fransesien om 00:40
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Ankyy om 00:39
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door fransesien om 00:37
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door hannekevanveen om 00:18
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst





_

Andere artikelen



Perenbollen


Perenbollen

Op de markten, in de supermarkten en
bij de groentenboeren zijn weer volop peren
te krijgen en dan vooral die heerlijke sappige
Conference-peren.
Lekker om zó te eten maar ook lekker om er
een goudbruine perenbol mee te maken en
dat gaat zo:

Dit heb je nodig:

4 kleine rijpe Conference peren;
1 rol bladerdeeg uit de koeling (of
ontdooide diepvries bladerdeeg,
dun uitgerold);
1 eigeel.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Schil de peren en verwijder het klokhuis
niet.
Rol het bladerdeeg uit en snijd er lange
repen van 1 cm. breed van.
Bekleed de peren met de repen bladerdeeg;
begin bovenaan (zie afb. 2).
Zet ze op een met bakpapier belegde bakplaat.
Klop het eigeel los en bestrijk met een kwastje
het bladerdeeg met het eigeel.
Zet de perenbollen in de voorverwarmde oven
en bak ze in 20 minuten goudbruin en gaar.

Laat ze dan afkoelen en bestrooi ze met wat
poedersuiker.




Perenbol maken



Geplaatst op 11 november 2013 14:59 en 6329 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Grejo  
11 nov 2013 18:46
Klinkt erg lekker. Ga ze eens maken.
Groet Grejo

Fran  
11 nov 2013 20:40
Dat ziet er lekker uit. Ik heb net gehoord dat ik 6 mensen te eten krijg met Kerst dus genoteerd het recept. Dank je wel en de foto's zijn erg mooi. Groetjes Fran
_





_
Benenalie  
11 nov 2013 21:22
Lijkt me lekker!!! :grin: :grin:

Amber  
12 nov 2013 13:16
Lekker en heel erg gemakkelijk te maken..... :grin:
_