Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door januitdelft om 12:42
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 12:40
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Eenzamefietser75 om 12:39
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Marianne om 12:38
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door januitdelft om 12:38
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Netty9 om 12:38
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door Netty9 om 12:37
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door Eenzamefietser75 om 12:37
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Snelle Indiase garnalencurry


Snelle Indiase garnalencurry

Met vrijwel dezelfde kruiden en specerijen als gebruikt in het voorgaande Indiase recept maak je deze snelle garnalencurry met rijst.....

Dit heb je nodig:

400 gram gepelde garnalen;
1 fijngehakte ui;
1 fijngehakte teen knoflook;
20 cl. kokosmelk;
1 bouillonblokje;
1 eetlepel kerriepoeder;
1 koffielepel kurkuma;
2 soeplepels fijngehakte verse koriander;
30 gram boter,
peper en zout naar smaak.

Zo maak je het:

Smelt de boter in een pan en fruit daarin de fijngehakte ui
en knoflook.
Voeg er dan het kerriepoeder, de kurkuma, het verkruimelde
bouillonblokje en zout en peper naar smaak aan toe.
Roer alles goed door elkaar.
Roer er dan de kokosmelk doorheen en voeg de gepelde
garnalen toe; laat alles 10 minuten zachtjes stoven.

Serveer de garnalencurry met witte of met wat kardamom of
andere specerijen gekruide rijst.





Geplaatst op 07 maart 2014 15:53 en 3383 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  11 nov 2014 21:27
hallo amber,

wat voor smaak boulion blokje gaat hier bij vis, kip, vlees?

xx

Amber  
13 nov 2014 14:21
Je zou een visbouillonblokje kunnen nemen,maar een kippen- of groentenbouillonblokje kan ook heel goed.
_