Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Madelief46 om 15:28
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door januitdelft om 15:26
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door marlie49 om 15:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door WillemijnF om 15:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door hehety om 15:19
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door j.zwiep om 15:18
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door marlie49 om 15:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door betty3 om 15:16
_
Betty3 Online





_

Andere artikelen



Snelle Indiase garnalencurry


Snelle Indiase garnalencurry

Met vrijwel dezelfde kruiden en specerijen als gebruikt in het voorgaande Indiase recept maak je deze snelle garnalencurry met rijst.....

Dit heb je nodig:

400 gram gepelde garnalen;
1 fijngehakte ui;
1 fijngehakte teen knoflook;
20 cl. kokosmelk;
1 bouillonblokje;
1 eetlepel kerriepoeder;
1 koffielepel kurkuma;
2 soeplepels fijngehakte verse koriander;
30 gram boter,
peper en zout naar smaak.

Zo maak je het:

Smelt de boter in een pan en fruit daarin de fijngehakte ui
en knoflook.
Voeg er dan het kerriepoeder, de kurkuma, het verkruimelde
bouillonblokje en zout en peper naar smaak aan toe.
Roer alles goed door elkaar.
Roer er dan de kokosmelk doorheen en voeg de gepelde
garnalen toe; laat alles 10 minuten zachtjes stoven.

Serveer de garnalencurry met witte of met wat kardamom of
andere specerijen gekruide rijst.





Geplaatst op 07 maart 2014 15:53 en 3264 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  11 nov 2014 21:27
hallo amber,

wat voor smaak boulion blokje gaat hier bij vis, kip, vlees?

xx

Amber  
13 nov 2014 14:21
Je zou een visbouillonblokje kunnen nemen,maar een kippen- of groentenbouillonblokje kan ook heel goed.
_