Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Shyne om 20:49
_
Nieuwe Foto reactie geplaatst

Door Shyne om 20:49
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:48
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:48
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:48
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:47
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:47
_
Fotoboek foto beoordeeld

Door Shyne om 20:46
_
Nieuwe Foto reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Kaas/bosbessen cake


Kaas/bosbessencake

Een heerlijke smeuiige cake bereid met roomkaas en bosbessen...

Dit heb je nodig:

200 gram Philadelphia roomkaas (of een
ander merk roomkaas);
120 gram roomboter;
150 gram suiker;
200 gram (diepvries-) bosbessen;
3 eieren;
1 dessertlepel vanille;
de geraspte schil van 1 citroen;
250 gram bloem;
2 zakjes bakpoeder.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Klop met een mixer de roomboter 5 minuten samen met de suiker.
Voeg er de roomkaas aan toe en mix nog drie minuten door.
Voeg de vanille, het bakpoeder en één voor één de eieren toe.
Mix er dan de bloem doorheen en mix dat 1 minuut door.
Voeg er de bosbessen aan toe en meng die met een spatel door
het beslag, zodat ze niet kapot gaan.

Beboter een cakevorm van 28 cm lengte en bestuif met bloem
of beleg met een vel bakpapier.
Schep het deeg in de cakevorm.
Maak de bovenkant glad met de bolle kant van een lepel en
zet de cakevorm in de voorverwarmde oven.
Laat ongeveer 40 minuten bakken of totdat een satéprikker er
droog uitkomt.

Haal de cake dan uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
Je kunt 'm evt. bestrooien met wat poedersuiker.





Geplaatst op 05 april 2014 14:47 en 3415 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  11 apr 2014 21:56
niet gelukt

Amber  
12 apr 2014 01:10
Tja, jammer.....heb je toch iets niet goed gedaan waarschijnlijk......
_





_
Eenzamefietser75  
12 apr 2014 01:27
Het klinkt in ieder geval heel lekker