Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Weerhier om 05:36
_
Weerhier Online

Door jocowi om 05:32
_
Jocowi Online

Door ido om 05:20
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door ido om 05:16
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door ido om 05:15
_
Ido Online

Door flexion10 om 05:09
_
Flexion10 is vandaag Jarig

Door GrardLips om 05:09
_
GrardLips is vandaag Jarig

Door Maus om 05:09
_
Maus is vandaag Jarig





_

Andere artikelen



Chocolade-honingghoriba


chocolade-honingghoriba

In de eindeloze rij ghoribavariaties is dit er één met chocolade en honing.....

Dit heb je nodig:

1 ei;
1 ei-geel;
1 eetlepel roomboter;
12 cl. zonnenbloemolie;
75 gram suiker;
2 eetlepels chocoladepoeder (Nesquik of zo);
1 dessertlepel honing;
1 zakje vanillesuiker;
7 gram bakpoeder;
350 gram bloem;
handje pinda's voor de garnering.

Zo maak je het:

Mix de boter met de suiker, het ei en het ei-geel, de
zonnebloemolie, de honing, de vanillesuiker, het
chocoladepoeder en het bakpoeder.

Voeg er beetje bij beetje de bloem aan toe totdat je
een mooi en glad deeg krijgt.

Verwarm de oven voor op 150 graden.

Vorm er balletjes ter grootte van een walnoot van en
steek in elk balletje een pinda.

Leg de balletjes op een bakplaat belegd met een vel
bakpapier.

Laat de ghoriba 15-20 bakken in de voorverwarmde oven.
Laat afkoelen op een rooster.





Geplaatst op 26 april 2014 14:54 en 3761 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.