Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door fiederelsje om 12:22
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door stevw00 om 12:21
_
Stevw00 Online

Door fiederelsje om 12:20
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door hehety om 12:18
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Loezie om 12:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door TinyReinders om 12:15
_
TinyReinders Online

Door Ofsen om 12:15
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Pandora57 om 12:15
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Chocolade-honingghoriba


chocolade-honingghoriba

In de eindeloze rij ghoribavariaties is dit er één met chocolade en honing.....

Dit heb je nodig:

1 ei;
1 ei-geel;
1 eetlepel roomboter;
12 cl. zonnenbloemolie;
75 gram suiker;
2 eetlepels chocoladepoeder (Nesquik of zo);
1 dessertlepel honing;
1 zakje vanillesuiker;
7 gram bakpoeder;
350 gram bloem;
handje pinda's voor de garnering.

Zo maak je het:

Mix de boter met de suiker, het ei en het ei-geel, de
zonnebloemolie, de honing, de vanillesuiker, het
chocoladepoeder en het bakpoeder.

Voeg er beetje bij beetje de bloem aan toe totdat je
een mooi en glad deeg krijgt.

Verwarm de oven voor op 150 graden.

Vorm er balletjes ter grootte van een walnoot van en
steek in elk balletje een pinda.

Leg de balletjes op een bakplaat belegd met een vel
bakpapier.

Laat de ghoriba 15-20 bakken in de voorverwarmde oven.
Laat afkoelen op een rooster.





Geplaatst op 26 april 2014 14:54 en 3601 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.