Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door fiederelsje om 12:20
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door hehety om 12:18
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Loezie om 12:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door TinyReinders om 12:15
_
TinyReinders Online

Door Ofsen om 12:15
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Pandora57 om 12:15
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Loezie om 12:14
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door luzia om 12:14
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Gemakkelijke basis biscuittaart


Gemakkelijke basis biscuittaart

Niet van mij maar een recept geleend van Donna Hay,
een Australische kookstyliste die ook een programma heeft
op één van mijn favoriete TV-kanalen, 24Kitchen.
Haar idee van koken is dat het vers, gemakkelijk en eenvoudig
moet zijn en kijk....dáár hou ik nou van.....

Dit heb je nodig:

185 gram bloem;
6 eieren;
165 gram poedersuiker;
60 gram gesmolten roomboter;
jam naar keuze (of verse rode vruchten);
slagroom;
extra poedersuiker om te strooien.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Zeef de bloem 3 keer en houd apart.
Mix de eieren 8-10 minuten samen met de poedersuiker
of tot de massa dik is en verdubbeld in volume.

Schep met een metalen lepel de gezeefde bloem door
het eiermengsel tot het goed vermengd is.
Vet twee 20cm ronde bakvormen in en bekleed met bakpapier.
Verdeel het biscuitbeslag over de twee bakvormen en bak
25 minuten in de voorverwarmde oven of totdat de baksels
terugveren als je erop drukt en als de randen terugwijken van
de randen van het bakblik.
Laat de biscuits afkoelen op een rooster.

Besmeer 1 biscuit met stijfgeslagen slagroom en jam of vers
rood fruit naar keuze.
Leg de andere biscuit er bovenop.
Bestrooi dik met poedersuiker.





Geplaatst op 26 april 2014 15:23 en 4341 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.