Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Weerhier om 05:36
_
Weerhier Online

Door jocowi om 05:32
_
Jocowi Online

Door ido om 05:20
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door ido om 05:16
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door ido om 05:15
_
Ido Online

Door flexion10 om 05:09
_
Flexion10 is vandaag Jarig

Door GrardLips om 05:09
_
GrardLips is vandaag Jarig

Door Maus om 05:09
_
Maus is vandaag Jarig





_

Andere artikelen



Gemakkelijke basis biscuittaart


Gemakkelijke basis biscuittaart

Niet van mij maar een recept geleend van Donna Hay,
een Australische kookstyliste die ook een programma heeft
op één van mijn favoriete TV-kanalen, 24Kitchen.
Haar idee van koken is dat het vers, gemakkelijk en eenvoudig
moet zijn en kijk....dáár hou ik nou van.....

Dit heb je nodig:

185 gram bloem;
6 eieren;
165 gram poedersuiker;
60 gram gesmolten roomboter;
jam naar keuze (of verse rode vruchten);
slagroom;
extra poedersuiker om te strooien.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Zeef de bloem 3 keer en houd apart.
Mix de eieren 8-10 minuten samen met de poedersuiker
of tot de massa dik is en verdubbeld in volume.

Schep met een metalen lepel de gezeefde bloem door
het eiermengsel tot het goed vermengd is.
Vet twee 20cm ronde bakvormen in en bekleed met bakpapier.
Verdeel het biscuitbeslag over de twee bakvormen en bak
25 minuten in de voorverwarmde oven of totdat de baksels
terugveren als je erop drukt en als de randen terugwijken van
de randen van het bakblik.
Laat de biscuits afkoelen op een rooster.

Besmeer 1 biscuit met stijfgeslagen slagroom en jam of vers
rood fruit naar keuze.
Leg de andere biscuit er bovenop.
Bestrooi dik met poedersuiker.





Geplaatst op 26 april 2014 15:23 en 4520 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.