Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door NicolaasP om 05:54
_
NicolaasP Online

Door Weerhier om 05:36
_
Weerhier Online

Door jocowi om 05:32
_
Jocowi Online

Door ido om 05:20
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door ido om 05:16
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door ido om 05:15
_
Ido Online

Door flexion10 om 05:09
_
Flexion10 is vandaag Jarig

Door GrardLips om 05:09
_
GrardLips is vandaag Jarig





_

Andere artikelen



Algerijns dessert met oranjebloesemwater


Algerijns dessert met oranjebloesemwater 1

Dit is een heel licht dessert, heel erg geschikt ter afsluiting van de Ramadanmaaltijd......

Dit heb je nodig:

Voor 4 personen:

1 liter melk;
4 eetlepels maïzena;
6 eetlepels suiker (of minder, naar smaak);
1 eetlepel oranjebloesemwater (mazhar);
voor de versiering:
grofgehakte pistachenootjes en/of amandelen.

Zo maak je het:

Giet de melk in een pan en los daarin met een garde
de maïzena en de suiker op.
Breng aan de kook en laat al roerend de massa dikker
worden.
Haal de pan dan van het gas af en roer er het oranjebloesem-
water doorheen.

Giet in schaaltjes of glaasjes en laat tenminste 2 uur (beter is
nog een hele nacht) koelen in de koelkast.

Bestrooi met grofgehakte pistachenootjes/amandelen en serveer.





Geplaatst op 26 juni 2014 11:32 en 4468 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  02 nov 2015 14:15
ziet er super lekker uit


Gast  02 nov 2015 14:51
amai zo kort voor te maken
_





_
Gast  02 nov 2015 14:51
maar lekker

Gast  02 nov 2015 14:52
awel bedankt voor de recept
_