Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Gribou---Greet om 23:44
_
Nieuwe Foto reactie geplaatst

Door Gribou---Greet om 23:44
_
Nieuwe Foto reactie geplaatst

Door Gribou---Greet om 23:43
_
Nieuwe Foto reactie geplaatst

Door tteun om 23:34
_
Tteun Online

Door Peter de Haan om 23:31
_
Peter de Haan Online

Door Gribou---Greet om 23:27
_
Gribou---Greet Online

Door lou45 om 23:24
_
Lou45 Online

Door Greeet om 23:21
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld





_

Andere artikelen



Opgerolde wentelteefjes


Opgerolde wentelteefjes

Dat je met oude boterhammen nog heel veel
lekkere dingen kunt maken weet iedereen.
Wat dachten jullie van opgerolde "wentelteefjes"?
Ze zien er leuk uit en ze zijn erg lekker!

Dit heb je nodig:

Voor 10-12 wentelteefjes:

Neem 12 witte boterhammen en snijd daar
de korstjes van af;
2 eieren;
6 eetlepels melk;
1 eetlepel suiker of 1 zakje vanillesuiker (of beide);
Nutella;
Aardbeien;
boter om te bakken.

Zo maak je het:

Rol de boterhammen zonder korst iets platter met
een deegroller.
Besmeer één zijde met wat Nutella en plaats daar
een paar dunne plakjes aardbei( of banaan, kan ook)
bovenop.(zie afb.2)

Rol elke belegde boterham op (zie afb.3).

Vermeng de eieren met de suiker en de melk en
leg de rolletjes in dat mengsel; laat om en
om goed inweken.

Verhit wat boter in een koekenpan en bak de
gevulde wentelteefjes om en om goudbruin.
(afb.4)

Rol de rolletjes door de suiker en dien meteen op.




maken


maken


maken



Geplaatst op 17 augustus 2014 15:23 en 3605 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Amber  
18 aug 2014 00:34
Je hoeft het niet te onthouden hoor.....het recept zal altijd hier op mijn weblog blijven staan :grin:
Zo oud hoeven de boterhammen ook weer niet te zijn hoor; ik denk dat je dit met 1 dag oude boterhammen heel goed kunt maken :grin:

Gast  02 okt 2014 22:22
vraagje moet je het gelijk opdienen of kan je het ook even in de koelkast zetten=
_





_
Amber  
03 okt 2014 14:58
Zoals ik al onder het recept schreef kan je het beter meteen opdienen; warm eten is het lekkerst en als je het in de koelkast zet dan wordt het hard en niet meer zo smakelijk....

Gast  16 jun 2016 15:45
Waarom is dit recept Arabisch?
_





_
Amber  
16 jun 2016 21:10
Dit is geen Arabisch recept
Je moet even goed lezen wat er bovenaan onder de titel van mijn weblog staat:
"Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Arabische en Marokkaanse keuken en andere keukens"