Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door objectief om 18:41
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door objectief om 18:41
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door moondancer om 18:40
_
Moondancer Online

Door objectief om 18:39
_
Nieuwe Fotowedstrijd foto toegevoegd

Door talitha om 18:39
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door grejo om 18:38
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door grejo om 18:37
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door grejo om 18:36
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Gevulde aubergine met spaghettini


Jumbo recept gevulde aubergine met spaghettini

Niet van mij, maar dit recept kwam ik tegen bij de Jumbo; de supermarkt waar ik meestal elke week boodschappen doe en het leek me erg lekker......

Dit heb je nodig

  • 1 pakje mix voor macaroni
  • 2 aubergines
  • 50 g boter
  • 200 g rundergehakt
  • 2 tomaten in blokjes
  • 100 g spaghettini (zie afb.2)
  • 0.5 sap van citroen
  • 100 g oude kaas geraspt.

Zo maak je het

  1. 1Halveer de aubergines in de lengte. Lepel het vruchtvlees voorzichtig uit de auberginehelften en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  2. 2Smelt de boter in een hapjespan. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul. Schep de blokjes aubergine en tomaat erdoor. Voeg de mix met 150 ml water toe. Laat de saus 15 min. zachtjes smoren.
  3. 3Kook intussen de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de oven voor tot 200 ˚C. Kook de auberginehelften 1 min. in water met het citroensap. Laat ze goed uitlekken en leg in de ovenschaal.
  4. 4Meng de spaghettini door de gehaktsaus. Vul er de auberginehelften mee. Strooi er de kaas over. Bak de aubergines 15 min. in de voorverwarmde oven, tot de kaas is gesmolten en begint te kleuren.



Spaghettini



Geplaatst op 29 augustus 2014 12:25 en 4319 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.