Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door objectief om 18:41
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door objectief om 18:41
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door moondancer om 18:40
_
Moondancer Online

Door objectief om 18:39
_
Nieuwe Fotowedstrijd foto toegevoegd

Door talitha om 18:39
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door grejo om 18:38
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door grejo om 18:37
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door grejo om 18:36
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Gekleurde amandelbolletjes


Gekleurde amandelbolletjes

Heerlijke Marokkaans/Algerijnse amandelbolletjes
met een kleurtje naar keuze.....

Dit heb je nodig:

Voor ongeveer 12 stuks:
120 gram fijngemalen amandelen;
80 gram poedersuiker;
1 eiwit;
voedselkleurstof naar keuze.

Voor de afwerking:
amandelen;
poedersuiker.

Zo maak je het:

Vermeng in een kom de gemalen amandelen met de
poedersuiker.
Voeg er beetje bij beetje het losgeroerde eiwit aan toe
totdat je een samenhangend deeg krijgt.
Het hangt van de grootte van het ei af of je al het eiwit
ervan gebruikt.
Voeg 2-3 druppels kleurstof naar eigen keuze toe en
meng dat door het deeg.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Vorm kleine bolletjes met een doorsnede van 3 cm en
rol ze door wat poedersuiker.
Steek in elk bolletje 1 amandel.

Bak de bolletjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde
oven. Ze moeten aan de buitenkant stevig aanvoelen maar
niet kleuren.

Laat afkoelen op een rooster.

N.B.Als je wilt en als je dat lekker vindt dan kan je aan het deeg een paar druppels oranjebloesemwater toevoegen....




Voedselkleurstof



Geplaatst op 29 augustus 2014 14:26 en 5010 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  07 jul 2015 19:01
Hoi Amber ik volg jou blog al heel lang leuke iedee voor suikerfeest


Eenzamefietser75  
07 jul 2015 19:20
Lekker, het water loopt me door de mond
_





_
Amber  
07 jul 2015 22:16
@Gast:
Je vind hier behalve dit recept nog veel meer lekkere en leuke recepten voor het Suikerfeest :grin:

@EenzameFietser:

Dat is ook de bedoeling hoor! :grin:

Groetjes,
Amber

Gast  01 jul 2016 11:53
Lolly
_





_
Gast  16 sep 2016 19:27
Erg lekker. Bij mij waren ze wel wat sneller klaar. Ze zijn al iets te knapperig geworden. Dus bij mij 15 minuten op 175 graden. Maar ze zijn verrukkelijk!

Gast  30 nov 2016 13:55
Wat wordt er bedoeld met losroeren?
_





_
Amber  
30 nov 2016 20:26
Precies wat het woord "losroeren"zegt:scheidt het eiwit van het eigeel en "kluts" het een beetje los.