Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Geertje935 om 18:45
_
Geertje935 Online

Door GerardS om 18:44
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door objectief om 18:41
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door objectief om 18:41
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door moondancer om 18:40
_
Moondancer Online

Door objectief om 18:39
_
Nieuwe Fotowedstrijd foto toegevoegd

Door talitha om 18:39
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door grejo om 18:38
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Kalfslever met charmoula


Kalfslever met charmoula

Een smakelijke Marokkaanse manier om kalfslever te bereiden....

Dit heb je nodig:

500 gram kalfslever (of lams);
1 grote fijngehakte ui;
2-3 fijngehakte tenen knoflook;
1 koffielepel paprikapoeder;
1 eetlepel komijnpoeder;
1 koffielepel zwarte peper;
zout naar smaak;
1 scheut olijf- of zonnenbloemolie;
het sap van 1/2 citroen;
fijngehakte platte peterselie en verse koriander.

Zo maak je het:

Was de lever, droog af en snijd in reepjes of blokjes.

Verhit de olie in een koekenpan en voeg er de fijngehakte
ui, de fijngehakte knoflook, de gesneden lever, de specerijen
en zout naar smaak toe.

Laat een paar minuten al omscheppend bakken. Voeg er
de gehakte platte peterselie, verse koriander en het
citroensap aan toe.

Laat rustig af en toe omscheppend bakken tot de lever
gaar is (niet langer dan 15 minuten in totaal want
anders wordt de lever hard en taai).

Serveer heet met daarbij lekker brood en een frisse salade.





Geplaatst op 29 augustus 2014 17:49 en 4480 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.