Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door objectief om 18:41
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door objectief om 18:41
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door moondancer om 18:40
_
Moondancer Online

Door objectief om 18:39
_
Nieuwe Fotowedstrijd foto toegevoegd

Door talitha om 18:39
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door grejo om 18:38
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door grejo om 18:37
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door grejo om 18:36
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Marokkaanse "macarons"


Marokkaanse macarons

Macarons zijn oorspronkelijk Franse koekjes bestaande uit 2 helften met een vulling ertussen. Deze Marokkaanse "macarons" zijn heel anders, maar ook verrukkelijk en niet zo moeilijk te maken als de Franse.....

Dit heb je nodig:

200 gram fijngemalen blanke amandelen;
140-160 gram poedersuiker;
2 eiwitten;
1 koffielepel oranjebloesemwater.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Vermeng alle ingrediënten zodat je een samenhangende
massa krijgt.

Vorm daar balletjes van en leg ze op een met bakpapier
of siliconenmat belegde bakplaat.

Zet de balletjes 10-12 minuten in de voorverwarmde
oven; de buitenkant van de balletjes moeten nét gaan
kleuren.
Haal de macarons dan uit de oven; ze worden dan iets
harder tijdens het afkoelen op een rooster.





Geplaatst op 02 november 2014 16:37 en 7305 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  25 dec 2014 14:40
deze zijn echt heerlijk