Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Cassandra1 om 23:55
_
Cassandra1 Online

Door Gribou---Greet om 23:52
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Peter5252 om 23:50
_
Peter5252 Online

Door jokypoky om 23:50
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door hadinada om 23:49
_
Hadinada Online

Door jocowi om 23:47
_
Jocowi Online

Door jokypoky om 23:47
_
Jokypoky Online

Door redone om 23:46
_
Redone Online





_

Andere artikelen



Amandel-sinaasappelkoekjes met sesam


Amandel-sinaasappelkoekjes met sesam

Ook niet te versmaden en nét zo gemakkelijk te maken als de vorige koekjes.....

Dit heb je nodig:

250 gram amandelpoeder (gemalen witte amandelen);
150 gram poedersuiker;
1 eetlepel zonnenbloemolie;
jus d'orange;
sesamzaadjes;
1 zakje bakpoeder.

Zo maak je het:

Vermeng het amandelpoeder met de poedersuiker, de zonnenbloem-
olie, het bakpoeder en een scheutje jus d'orange en vorm tot een
bol deeg.

Verwarm de oven op 180 graden.

Maak met je (met een beetje olie ingesmeerde) handen kleine
deeg "worstjes" en rol ze door de sesamzaadjes.
Leg ze op een met bakpapier of siliconenmat belegde bakplaat
en bak ze ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven tot
ze goudbruin zijn.
Laat afkoelen op een rooster.





Geplaatst op 02 november 2014 16:57 en 6250 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  20 nov 2014 13:12
Beste Amber,

Deze zou ik graag uitproberen, maar hoort er geen bloem in het recept?

Groetjes,

Irene

Amber  
20 nov 2014 17:14
Nee hoor, geen bloem; het amandelpoeder neemt hier de plaats in van bloem.

groetjes,
AMBER
_





_
Gast  12 dec 2014 14:58
Goede middag Amber,
Deze koekjes lijken me heerlijk voor de kerst. Is weer eens wat anders dan kerstkransjes.
Maar over de sesam heb ik een vraag. Kan ik gewoon die geroosterde zaadjes uit een zakje gebruiken?
Groetjes en fijne feestdagen,
Linda

Amber  
12 dec 2014 15:34
Neem liever niet-geroosterde sesamzaadjes want in de oven worden ze natuurlijk ook bruiner.

groetjes,
AMBER
_





_
Gast  23 jan 2015 15:10
dag amber, ik had een vraag als ik op google ga en marokkaansarabisch koken met amber intik kom ik niet op deze pagina maar een weblog van ouderen. hoe kan ik gelijk op je weblog komen??

alvast bedankt voor je reactie!! xxx R

Amber  
23 jan 2015 15:35
Mijn weblog is idd. onderdeel van 50plusser.nl, een site, zoals de naam al zegt, voor mensen van boven de 50.
Ik ben zelf al 61, maar bezoekers van alle leeftijden zijn hier welkom hoor.
De directe link met mijn weblog is:

http://marokkaansarabisch-koken.50plusser.nl/?page=weblog
_