Delen     Populaire blogs     Volgende blog »
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privé bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



Categorieën Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes

Saskia
30 januari 2018 11:35
_
Amber, ik zo blij dat ik jouw site gevonden heb! Wat een mooie en lekkere recepten, ik ga er mee aan de slag! liefs!




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rosalina42 om 19:16
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Bell55 om 19:16
_
Bell55 Online

Door SiebevanderBij om 19:12
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Marianne om 19:11
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 19:09
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door dagmar57 om 19:09
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door kapak63 om 19:08
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door SiebevanderBij om 19:08
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Pannenkoekjes met crème fraiche


Pannenkoekjes met crème fraîche

Pannenkoeken....je kunt er zóveel kanten mee uit......


Dit heb je nodig:

200 gram bloem;

2 eieren;
2 eetlepels crème fraîche;
10 cl. melk;
1 koffielepel bakpoeder;
2 eetlepels suiker;
1 mespunt zout.

Zo maak je het:

Vermeng de bloem met de suiker, het bakpoeder en het
zout in een kom.
Maak een kuiltje in het midden en breek daarin de
eieren.
Voeg de crème fraÎche toe en vermeng alles goed.
Giet er dan al roerende de melk bij.
Laat 30 minuten rusten.

Verhit een beboterd antiaanbakpannetje en schep
daar een kleine hoeveelheid beslag in.
De pannenkoekjes moeten iets dikker zijn dan b.v.
flensjes.
Laat zachtjes bakken tot de bovenzijde droog is
en draai om.
Bak ook deze zijde en schep uit de pan.
Doe hetzelfde met de rest van het beslag.

Serveer de pannenkoekjes lauwwarm en bedruip ze
met wat warme boter/honing of iets anders naar
keuze.




Geplaatst op 01 juli 2015 14:09 en 3337 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.