Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.

Jet
20 september 2016 20:59
_
Mooie recepten, die ik graag wil proberen. Voor hoeveel personen zijn de recepten en ingrediënten bedoeld?




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door marijkean om 16:27
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door S.postma om 16:26
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Briesje om 16:25
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door marijkean om 16:25
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door LilianeDeClerck om 16:24
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door S.postma om 16:22
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door S.postma om 16:21
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Loezie om 16:21
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Ingelegde citroen uit de magnetron


Ingelegde citroen uit de magnetron

Misschien heb je wel een citroen in huis maar heb je tóch liever een ingelegde citroen voor een gerecht dat je gaat maken?

Hier vind je een supersnelle en adequate methode....in de magnetron!


Dit heb je nodig:

1 citroen;
een flink volle koffielepel zout;
50 ml. water;
het sap van 1/2 citroen.

Zo maak je het:

Was de citroen en snijd 'm in plakjes.
Verwijder de pitjes.
Doe in een kom (die in de magnetron kan)
alle ingrediënten,behalve de
citroenplakjes en roer door elkaar.
Doe daar dan de citroenplakjes bij en schep
goed om.

Zet de schaal in de magnetron en laat 2 minuten
draaien op 800W.
Schep de inhoud van de kom door met
een lepel en laat nog eens 3 minuten draaien.
Nog eens omscheppen.
Nog eens 3 minuten laten draaien.
Een laatste keer voorzichtig omscheppen en
een laatste keer 2 minuten laten draaien.

Haal de kom uit de magnetron (voorzichtig, heet!)
en laat helemaal afkoelen.
Klaar!!




Geplaatst op 01 juli 2015 14:44 en 3726 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  05 jul 2015 10:08
Wat handig om dit zo snel te kunnen maken.