Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes

Saskia
30 januari 2018 11:35
_
Amber, ik zo blij dat ik jouw site gevonden heb! Wat een mooie en lekkere recepten, ik ga er mee aan de slag! liefs!




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rosalina42 om 19:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 19:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 19:16
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Bell55 om 19:16
_
Bell55 Online

Door SiebevanderBij om 19:12
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Marianne om 19:11
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 19:09
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door dagmar57 om 19:09
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Champignonpasteitjes


Champignonpasteitjes

Krokante goudbruine en smakelijke pasteitjes met een heerlijke champignonvulling.


Dit heb je nodig:

1 pakje diepvries bladerdeegplakjes;
2 grote fijngehakte uien;
500 gram champignons (witte of kastanje);
20 cl. room;
1 eetlepel bloem;
1 eetlepel olijfolie;
20 gram roomboter;
zout en peper naar smaak;
2 eetlepels fijngehakte platte peterselie of bieslook;
losgeklopt ei.

Zo maak je het;

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.

Verhit de olijfolie samen met de boter in een koekenpan en
fruit daarin de fijngehakte uien tot ze doorzichtig zijn.
Voeg er de in dunne plakjes gesneden champignons aan
toe en schep alles door elkaar.
Laat op laag vuur 5 minuten zachtjes meebakken.
Schep er de bloem doorheen en roer enkele minuten door.
Voeg dan de room en zout en peper naar smaak toe.
Laat een paar minuten doorpruttelen en haal van het gas af.
Schep er de fijngehakte platte peterselie of bieslook doorheen.
Laat geheel afkoelen.

Verwarm de oven op 200 graden.

Schep in het midden van elk bladerdeegplakje 1-2
lepels van de champignonvulling.
Plak de vier punten van het bladerdeeg boven de vulling
aan elkaar met een beetje losgeklopt ei.
Leg ze op een met bakpapier belegde bakplaat.
Bestrijk de pasteitjes met wat losgeklopt ei en bak ze
20-30 minuten in de voorverwarmde oven totdat ze
mooi goudbruin zijn.

Serveer bijvoorbeeld met een salade.




Geplaatst op 05 juli 2015 13:15 en 5059 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.