Delen     Populaire blogs     Volgende blog »
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privé bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



Categorieën Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Kiekie om 23:37
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Kiekie om 23:32
_
Kiekie Online

Door frances om 23:30
_
Frances Online

Door nenne13 om 23:27
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door AngelB om 23:18
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door LadyLely om 23:17
_
LadyLely Online

Door joke om 23:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door LadyLely om 23:15
_
Nieuwe Club forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Wittechocolade-aardbeien crèmedessert


Wittechocolade/aardbeien crèmedessert

Of er een engeltje over je tong.....,zóóóó lekker is dit!


Dit heb je nodig:

250 ml. volle melk;
200 gram schoongemaakte
en dan fijngemalen (blender) aardbeien;
1 eetlepel suiker;
50 gram maïzena;
100 gram witte chocolade (in stukjes);
1 ei;
20 gram boter;
slagroom om te versieren;
2 hele aardbeien.

Zo maak je het:

Doe alle ingrediënten, behalve de slagroom en
de 2 hele aardbeien, in een pannetje.
Heel goed vermengen met een garde.
Zet de pan op het vuur en breng al roerend
aan de kook; zet laag en laat de crème al
roerend dikker worden.
Haal van het vuur af, zet er een deksel op
en laat afkoelen tot lauw.

Schep de crème in 4 glazen/schaaltjes.
Zet minstens 1 uur in de koelkast.

Versier voor het opdienen met een toef slagroom
en een halve aardbei.




Geplaatst op 08 juli 2015 11:59 en 6621 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  07 mrt 2017 18:06
Het ziet er heerlijk uit maar hoe lang ongeveer doe je erover om het te maken?

Amber  
08 mrt 2017 10:57
Gewoon maken.
Eerst alle ingrediënten klaarzetten en dan beginnen met koken.Ik schat dat je er dan ongeveer 1/2 uur tot drie kwartier over doet.
Daarna moet alles natuurlijk een uurtje in de koelkast.
_