Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door blueslabel.nl om 02:17
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:05
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:04
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst





_

Andere artikelen



RAIB



Dit heb je nodig:

1/2 liter volle melk;
1/2 liter volle yoghurt;
oranjebloesemwater naar smaak;
suiker naar smaak;
stukjes vers fruit naar keuze of gedroogd fruit.

Zo maak je het:

Verhit de volle melk in een pan.
Voeg er twee eetlepels oranjebloesemwater en suiker naar smaak aan toe.
Roer er op laag vuur de volle yoghurt doorheen.
Doe de Raib voordat het kookt in schaaltjes.
Laat afkoelen en zet de schaaltjes minstens 6 uur in de koelkast.
Versier de Raib met stukjes vers fruit of gedroogd fruit naar keuze.








Geplaatst op 04 november 2007 21:32 en 5985 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
ChilaE.1  
19 jan 2008 13:07
Wat is in vredesnaam rozewater en oranjebloesemwater???Waar is dat te krijgen?

Amber  
20 jan 2008 18:56
Dat zijn destillaten van rozen en oranjebloesem, bloemen dus; te krijgen bij de Toko of Marokkaanse winkel.
_





_
ChilaE.1  
20 jan 2008 21:05
Ah, OK, dank voor je antwoord!!

Gast  19 apr 2012 10:49

_





_
Gast  10 nov 2014 14:33
Hoi alles ziet er heerlijk uit

Gast  12 aug 2016 14:24
Ik mis bij de recepten/toetjes voor hoeveel personen ze geschikt zijn
_





_
Amber  
12 aug 2016 20:57
Ik geef bij geen enkel recept voor hoeveel personen ze zijn.
Doorgaans kan je uitgaan van gemiddeld 4 personen, maar dat ligt dan ook weer aan hoe groot je zelf de porties maakt etc.
Elk recept kan je verdubbelen of verdriedubbelen naargelang de hoeveelheid die je nodig hebt.
Je zult dus zelf moeten uitproberen.