Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door KEMPENAAR om 12:45
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Marianne om 12:45
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door annette49 om 12:44
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door KEMPENAAR om 12:44
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door tess48 om 12:43
_
Tess48 Online

Door januitdelft om 12:42
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 12:40
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Eenzamefietser75 om 12:39
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Viskebab



Dit heb je nodig:

500 gram stevige witte visfilet;
1 of twee citroenen

Voor de marinade:

2 eetlepels olijfolie;
drie teentjes geperste knoflook;
1 eetlepel fijngehakte verse koriander;
2 dessertlepels gemalen komijn;
zout en zwarte peper naar smaak.

Zo maak je het:

Vermeng in een kom de olijfolie met de geperste knoflook, de fijngehakte koriander, de gemalen komijn en zout en peper naar smaak.
Doe er de in blokjes gesneden visfilet bij, schep goed door elkaar en laat alles enkele uren marineren in de koelkast.
Steek de visblokjes aan grillpennen of aan satestokjes en grill ze op een hete houtskoolgrill aan beide zijden goudbruin. (kan ook op of onder een electrische grill).
Serveer de viskebabs met kruidige rijst en paprikasalade en vergeet niet er partjes citroen bij te geven.


















Geplaatst op 16 december 2007 21:49 en 3443 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.