Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door greet65 om 08:11
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:09
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:08
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Tympaan om 08:07
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Bestgenoch om 08:04
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Bestgenoch om 08:03
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Carl65 om 08:03
_
Carl65 Online

Door Loezie om 08:02
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Titli (Algerijnse pasta) met kipfilet en courgette



Dit heb je nodig:

500 gram vogeltongetjes (=Algerijnse pasta of een andere kleine pastasoort);
klontje roomboter;
zonnenbloemolie;
zout naar smaak;
2 courgettes in zeer dunne plakjes gesneden;
300 gram kipfilet.

Snijd de kipfilets in stukjes en bak ze gaar en lichtbruin in wat zonnenbloemolie.Bestrooi met wat zout naar smaak.

Bak de plakjes courgette in wat zonnenbloemolie tot ze lichtbruin zijn en houd apart.

Kook de pasta beetgaar in water met zout en een klein scheutje olie. Laat uitlekken in een vergiet.

Doe een klontje roomboter in een wok of hapjespan, voeg er achter elkaar de pasta, de gebakken stukjes kipfilet en de gebakken plakjes courgette aan toe en schep alles op middelmatig vuur door elkaar en warm alles goed door.

Meteen opdienen.







Geplaatst op 01 februari 2008 00:04 en 3561 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.