Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Margre om 14:44
_
Nieuwe Fotowedstrijd foto toegevoegd

Door marlie49 om 14:43
_
Marlie49 Online

Door JanRutgers om 14:43
_
JanRutgers Online

Door jeanneke1 om 14:43
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Anneke123 om 14:43
_
Anneke123 Online

Door Jonna om 14:42
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Margre om 14:42
_
Margre Online

Door hannekevanveen om 14:42
_
Hannekevanveen Online





_

Andere artikelen



Kip met groenten uit de oven



Dit is een recept waar je wel zelf een beetje je fantasie bij moet gebruiken, maar dat moet toch geen probleem zijn?

Eigenlijk heel gemakkelijk; gewoon allerlei ingredienten waarvan de belangrijkste natuurlijk kip is, bij elkaar doen, laten marineren in kruiden en specerijen en dan 1-1 1/2 uur in de oven laten braden.....

Dit heb je nodig:

Kippenbouten zonder vel; in tweeen gesneden; (olijf-)olie, zout, peper, komijnpoeder, saffraanpoeder, kippenbouillonblokje, platte peterselie, tomaten en uien.

Zo maak je het:

Snijd de kippenbouten in tweeen en verwijder het vel.
Doe de stukken kip in een kom en voeg er een flinke scheut (olijf-)olie aan toe, het verkruimelde bouillonblokje, peper en zout naar smaak, een beetje komijnpoeder, een beetje saffraanpoeder, wat fijngehakte platte peterselie en in dunne schijfjes gesneden ui.
Meng dat allemaal goed door elkaar en laat enige tijd marineren (hoe langer, hoe beter).

Schep alles in een rond bakblik, leg er plakken tomaat bovenop, giet er wat water overheen en laat in 1 a 1 1/2 uur gaar braden in een hete oven.








Geplaatst op 06 april 2008 21:23 en 9289 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  15 mei 2012 16:42
Op hoe veel graden moet ik de kip in oven zetten?


Gast  15 mei 2012 16:42
En hoe veel water moet ik er op gieten?
_





_
Amber  
16 mei 2012 14:25
Een klein scheutjes water erbij en in een hete oven (225 graden)