Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rosalina42 om 08:59
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:59
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door TontenBrinke om 08:58
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:58
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door TontenBrinke om 08:58
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:57
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Weerhier om 08:57
_
Weerhier Online

Door Rosalina42 om 08:56
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Rijstcreme met rozenwater



Dit heb je nodig:

100 gram rijstebloem;
50 gram poedersuiker;
1 dessertlepel kaneelpoeder;
2 eetlepels rozenwater;
1 liter volle melk;
50 gram amandelen of pistachenootjes.

Zo maak je het:

Vermeng in een kom de rijstebloem, de poedersuiker, het kaneelpoeder en het rozenwater.
Roer goed door elkaar.
Voeg er beetje bij beetje, al roerende, de volle melk aan toe.
Doe dit mengsel vervolgens in een pan en breng aan de kook.
Laat de creme ongeveer 10 minuten heel zachtjes koken zodat er een dik, crèmig mengsel onstaat.
Giet dit in mooie coupes en versier met geroosterde amandelen (of schaafsel) of pistachenootjes.



Geplaatst op 15 mei 2007 22:45 en 4099 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  26 sep 2012 19:02
echt heel lekker


Gast  26 sep 2012 19:03
waar kan ik die rijstbloem kopen

_





_
Amber  
26 sep 2012 19:58
In de supermarkt.....

Amber  
26 sep 2012 20:01
p.s.
Je vindt rijstebloem bij de babyvoeding (Bambix.Nutrix)
_





_
Gast  22 nov 2012 13:51
voor hoeveel personen?