Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Ofsen om 12:27
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door hehety om 12:25
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door fiederelsje om 12:25
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Ofsen om 12:24
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Ofsen om 12:22
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door fiederelsje om 12:22
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door stevw00 om 12:21
_
Stevw00 Online

Door fiederelsje om 12:20
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Marokkaanse tuinbonensalade


Marokkaanse tuinbonensalade

Dit heb je nodig:

2 kilo verse tuinbonen (in de schil);
3 tenen knoflook;
½ bosje platte peterselie;
1 dessertlepel gemberpoeder;
½ dessertlepel paprikapoeder;
saffraanpoeder;
1 dessertlepel bloem;
drie eetlepels olie;
½ dessertlepel zout;
1 ingemaakte citroen en rode olijven voor de versiering.


Zo maak je het:

Haal de tuinbonen uit de schil.
Haal er eventueel de harde velletjes van af.
Pel en hak de tenen knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en voeg toe: 2 theeglazen water, de gemberpoeder, de fijngehakte knoflook en het zout.
Doe er de tuinbonen bij en laat alles ongeveer 15 minuten koken.
Doe er aan het einde van de kooktijd de in een beetje water aangelengde bloem, de paprikapoeder en de fijngehakte peterselie bij.
Laat het vocht wat inkoken en serveer de tuinbonensalade warm of koud, versierd met reepjes ingelegde citroen en de rode olijven.




Geplaatst op 15 mei 2007 22:59 en 4614 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.