Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door hannekevanveen om 03:34
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door hannekevanveen om 03:09
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door jjacqueline om 02:04
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door douwe om 01:55
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 01:32
_
Elvira Online

Door marielove om 01:21
_
Marielove Online

Door Faroek om 01:13
_
Faroek Online

Door Eenzamefietser75 om 00:42
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Pompoensoep met rijst en kaneel



Een heerlijke, aparte, zoete soep; weer eens wat anders dan anders, afgemaakt met rijst en kaneel....

Dit heb je nodig:

500 gram pompoen in blokjes gesneden;
30 cl. kippenbouillon (van een blokje);
15 cl. melk;
2 eetlepels suiker;
80 gram gekookte rijst;
zout, peper en kaneel naar smaak.

Zo maak je het:

Breng de bouillon samen met de melk aan de kook.
Voeg de pompoenblokjes, de suiker en peper en zout naar smaak toe.
Zet het gas laag en laat ongeveer 20 zachtjes koken.
Giet de pompoen vervolgens af maar bewaar het kookvocht.
Stamp of mix de pompoen tot een fijne puree en voeg dan beetje bij beetje het kookvocht weer toe tot de gewenste dikte.
Schep de pompoensoep in aparte kommen,schep er de hete rijst op en bestrooi met kaneel.


















Geplaatst op 24 april 2008 12:14 en 3965 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  16 feb 2013 11:38
nou wat heerlijk zeg hoe kom je er op echt iets voor zoetekous dank je wel voor dit heerlijke recept

Amber  
16 feb 2013 14:18
Graag gedaan en eet smakelijk.

groetjes,
AMBER
_