Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Prlwytzkofsky om 21:28
_
Prlwytzkofsky Online

Door annemie61 om 21:27
_
Nieuw Gastenboek bericht geplaatst

Door frances om 21:24
_
Frances Online

Door Annelies1 om 21:22
_
Annelies1 Online

Door Marc om 21:19
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door annemie61 om 21:18
_
Annemie61 Online

Door SiebevanderBij om 21:17
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door jeanneke1 om 21:15
_
Jeanneke1 Online





_

Andere artikelen



Pompoensoep met rijst en kaneel



Een heerlijke, aparte, zoete soep; weer eens wat anders dan anders, afgemaakt met rijst en kaneel....

Dit heb je nodig:

500 gram pompoen in blokjes gesneden;
30 cl. kippenbouillon (van een blokje);
15 cl. melk;
2 eetlepels suiker;
80 gram gekookte rijst;
zout, peper en kaneel naar smaak.

Zo maak je het:

Breng de bouillon samen met de melk aan de kook.
Voeg de pompoenblokjes, de suiker en peper en zout naar smaak toe.
Zet het gas laag en laat ongeveer 20 zachtjes koken.
Giet de pompoen vervolgens af maar bewaar het kookvocht.
Stamp of mix de pompoen tot een fijne puree en voeg dan beetje bij beetje het kookvocht weer toe tot de gewenste dikte.
Schep de pompoensoep in aparte kommen,schep er de hete rijst op en bestrooi met kaneel.


















Geplaatst op 24 april 2008 12:14 en 4120 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  16 feb 2013 11:38
nou wat heerlijk zeg hoe kom je er op echt iets voor zoetekous dank je wel voor dit heerlijke recept

Amber  
16 feb 2013 14:18
Graag gedaan en eet smakelijk.

groetjes,
AMBER
_