Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door blueslabel.nl om 02:17
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:05
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:04
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst





_

Andere artikelen



Worteltagliatelle op z'n Marokkaans



Tagliatelle zijn een lange soort Italiaanse pasta; dit is een variatie daarop.
Het zijn tagliatelle gemaakt van dunne repen wortel en verwerkt tot een warme salade.
Niet alleen decoratief om te zien, maar ook lekker als bijgerecht bij vlees...

Dit heb je nodig:

6 mooie rechte wortelen;
1 ui;
20 grofgehakte hazelnoten;
1 eetlepel honing;
1 eetlepel olijfolie;
1 dessertlepel gemalen komijn;
5 takjes verse koriander;
zout en peper naar smaak.

Zo maak je het:

Schrap de wortelen en snijd ze in dunne lange repen met een fijnschiller of een kaasschaaf.

Hak de ui fijn en fruit die aan in de hete olijfolie.
Voeg de wortelrepen toe aan de gefruite ui in de pan.
Schep alles goed om, doe het deksel op de pan en laat 10 minuten zachtjes stoven.
Voeg er, als dat nodig is, wat water aan toe.

Voeg, als de worteltagliatelle gaar zijn, de eetlepel honing, het komijnpoeder, zout en peper naar smaak en de grofgehakte hazelnoten toe. Meng alles goed.

Schep op een mooie schaal of kom en bestrooi met fijngehakte koriander.



















Geplaatst op 28 april 2008 14:38 en 4307 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  25 nov 2012 23:07
Jeetje Amber, wat onzettend lekker, we hebben gesmuld!!

ruud

Amber  
25 nov 2012 23:10
Mooi zo Ruud! :grin:
_